Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: preta gil Songtekst: pega ou desapega (part. thiaguinho)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: preta gil - pega ou desapega (part. thiaguinho) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pega ou desapega (part. thiaguinho)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van preta gil! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van preta gil en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pega ou desapega (part. thiaguinho) .

Origineel

Quando você chega. Me chama de Preta. E eu fico assim paralisada. Porque você é o meu preto. Tira meu sossego. E me deixa assim apaixonada. Eu sei que quando te pego. Te abraço, não nego. Eu fico assim descontrolado. Porque você é a minha preta. Que sempre me aceita. Se eu tô bonitinho ou bagunçado. Você tenta fugir de mim, mas não dá. Porque a gente é assim, tamo colado. Não quero que pense assim, me ajuda. Porque nós somos um time, lado a lado. E quando tamo na cama. Sua chama me inflama. E eu fico toda derretida. Eu gosto quando me engana. E diz que eu sou. A única mulher da sua vida. Eu não minto pra você. Faço tipo safado. Mas no fundo tenho muito medo. Eu sei que eu tô feliz do seu lado. Mas fica entre nós. Esse é nosso segredo. Tento disfarçar não dá. O meu olhar me entrega. Cansei de esperar. Ou você me pega ou desapega

 

Vertaling

Als je aankomt. Je noemt me Preta. En ik raak zo verlamd. Omdat je mijn nigga bent. Je neemt me mijn vrede af. En jij maakt me verliefd. Dat weet ik als ik je te pakken krijg. Ik hou je vast, ik ontken het niet. Ik ben zo uit de hand gelopen. Omdat jij mijn zwarte bent. Dat accepteert mij altijd. Als ik schattig of slordig ben. Je probeert van me weg te lopen, maar dat lukt je niet. Omdat dat is hoe we zijn, we zijn samen. Ik wil niet dat je zo denkt, help me. Omdat we een team zijn, zij aan zij. En als we in bed liggen. Jouw vlam zet me in vuur en vlam. En ik ben helemaal gesmolten. Ik vind het leuk als je me bedriegt. En jij zegt me dat ik De enige vrouw in je leven. Ik lieg niet tegen je. Ik ben het ondeugende type. Maar diep van binnen ben ik te bang. Ik weet dat ik gelukkig ben met jou. Maar het blijft tussen ons. Dit is ons geheim. Ik probeer het te verbloemen. Mijn blik verraadt me. Ik ben moe van het wachten. Of je neemt me of je laat me gaan