Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: pretenders Songtekst: let’s make a pact

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: pretenders - let’s make a pact ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van let’s make a pact? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van pretenders! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van pretenders en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals let’s make a pact .

Origineel

Empty me Like a dustman rids a rubbish bin Fill me up with glimpses of you And let the music begin Oh oh oh Take me to the altar Let's make a pact One we'll never take back Let me prove that I'm true Let's make a pact Alter me The change could only do me good Other have tried to and failed I wish that somebody could Oh oh oh Do what no one can do Let's make a pact One we'll never take back Let me prove that I'm true Let's make a pact Take me to the world and let me wonder at the view Set me off in motion and let me dance After 20 years of doubt and then a week with you I'm ready baby - follow thorugh! Cover me in dirt And leave me to the wind and the rain If I should ever hurt The one who made me human again Oh oh oh Take me to the altar Let's make a pact One we'll never take back Let me prove that I'm true Let's make a pact Let's make a pact One we'll never take back Let me prove that I'm true Let's make a pact

 

Vertaling

Maak me leeg Zoals een vuilnisman een vuilnisbak leegmaakt Vul me met glimpen van jou En laat de muziek beginnen Oh oh oh Breng me naar het altaar Laten we een pact sluiten Een die we nooit meer terug nemen Laat me bewijzen dat ik de ware ben Laten we een pact maken Verander mij De verandering kan me alleen maar goed doen Anderen hebben het geprobeerd en gefaald Ik wou dat iemand het kon Oh oh oh Doen wat niemand kan doen Laten we een pact sluiten Een die we nooit meer terugnemen Laat me bewijzen dat ik waar ben Laten we een pact sluiten Neem me mee naar de wereld en laat me verwonderen over het uitzicht Zet me in beweging en laat me dansen Na 20 jaar van twijfel en dan een week met jou Ik ben er klaar voor baby - volg me! Bedek me met vuil En laat me over aan de wind en de regen Als ik ooit pijn zou doen Degene die me weer mens heeft gemaakt Oh oh oh Breng me naar het altaar Laten we een pact sluiten Een die we nooit meer terug nemen Laat me bewijzen dat ik waar ben Laten we een pact maken Laten we een pact sluiten Een die we nooit meer terugnemen Laat me bewijzen dat ik de ware ben Laten we een pact sluiten