Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: pretenders Songtekst: watching the clothes [denmark street demo][#]

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: pretenders - watching the clothes [denmark street demo][#] ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van watching the clothes [denmark street demo][#]? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van pretenders! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van pretenders en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals watching the clothes [denmark street demo][#] .

Origineel

Show me the meaning of the word Show me the meaning of the word Cause I've heard so much about it They say you can't live without it Welcome to the human race With its wars, disease and brutality You with your innocence and grace Restore some pride and dignity To a world in decline Welcome to a special place In a heart of stone that's cold and grey You with your angel face Keep the despair at bay Send it away, and Show me the meaning of the word Show me the meaning of the word Cause I've heard so much about it I don't want to live without it I don't want to live without it Oh, I want love, I want love, I want love Welcome here from outer space The Milky Way still in your eyes You found yourself a hopeless case One seeking perfection on earth That's some kind of rebirth, so Show me the meaning of the word Show me the meaning of the word Cause I've heard so much about it Don't make me live without it Don't make me live without it Oh, love, I want love, I want love, I want love

 

Vertaling

Toon me de betekenis van het woord Toon me de betekenis van het woord Want ik heb er zoveel over gehoord Ze zeggen dat je er niet zonder kunt Welkom bij het menselijk ras Met zijn oorlogen, ziekte en wreedheid Jij met je onschuld en gratie Herstel wat trots en waardigheid Aan een wereld in verval Welkom op een speciale plek In een hart van steen dat koud en grijs is Jij met je engelengezicht Houdt de wanhoop op afstand Stuur het weg, en Toon me de betekenis van het woord Toon me de betekenis van het woord Want ik heb er zoveel over gehoord I don't want to live without it I don't want to live without it Oh, ik wil liefde, ik wil liefde, ik wil liefde Welkom hier vanuit de ruimte De Melkweg nog steeds in je ogen Je vond jezelf een hopeloos geval Op zoek naar perfectie op aarde Dat is een soort wedergeboorte, dus Toon me de betekenis van het woord Toon me de betekenis van het woord Want ik heb er zoveel over gehoord Laat me niet leven zonder het Laat me niet leven zonder Oh, liefde, ik wil liefde, ik wil liefde, ik wil liefde