Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: pretty maids Songtekst: twisted

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: pretty maids - twisted ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van twisted? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van pretty maids! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van pretty maids en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals twisted .

Origineel

People think I'm carzy In a schizophrenic State of mind Mother Mary save me From my darkest hour come Alive In decline Beyond this tortured mind I feel intoxicated Desolated Images of evil Scenes of suffering Inside my head I'm falling into pieces I'll close my eyes Before I bleed to death In my dreams It all becomes my world of fiction Contradictions [Chorus] Twisted that's what I am Ride the road to ruin I'm losing stand Don't know what I'm doing It's slippin' through my hands Oh Lord won't you help me Help now before It gets too late I'm burning down the candle Can't you hold on back The hands of fate Through my wretched visions Mental exhibition Blind confusion Disillusions [Chorus] Screamin' out to no one's ears I suffocate inside my fear I'm out of control Cause when the light are getting Dim That's when my soul begs me to Sin Lord take me home [Chorus]

 

Vertaling

Mensen denken dat ik gek ben In een schizofrene geestesgesteldheid Moeder Maria, red mij. Kom uit mijn donkerste uur Levend In verval Voorbij deze gekwelde geest voel ik me bedwelmd Desolated Beelden van het kwaad Taferelen van lijden In mijn hoofd Val ik in stukken Ik zal mijn ogen sluiten Voordat ik doodbloed In mijn dromen wordt het allemaal mijn wereld van fictie Contradictions [refrein] Verdraaid dat is wat ik ben Rijd de weg naar de ondergang Ik verlies stand Don't know what I'm doing It's slippin' through my hands Oh Heer wil je me niet helpen Help nu voordat Het te laat is Ik brand de kaars op Kunt U me niet tegenhouden De handen van het lot Door mijn ellendige visioenen Mentale tentoonstelling Blinde verwarring Disillusions [refrein] Schreeuw het uit naar niemands oren Ik verstik in mijn angst Ik heb geen controle meer Cause when the light are getting Dim Dat is wanneer mijn ziel me smeekt om Zonde Lord take me home [Chorus]