Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Pretty Ricky Songtekst: Did You Wrong.

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Pretty Ricky - Did You Wrong. ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Did You Wrong.? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Pretty Ricky! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter P van Pretty Ricky en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Did You Wrong. .

Origineel

You Know I Want Yall To Just Sit Back And Think For A Second You Know What I Mean There's A Lot Of Haters Out There Hatin On People Relationships And Stuff Dont Nobody Wanna See You Happy They Always Trynnatake Ya Joy Bring You Down(No No No No Noo)But You Gotta Be The One To Stick By Yo Mate And Say Ima Be With You No Matta What U Know What Im Sayin xxxx It I Did Wrong You Did Wrong Too You Know What Im Sayin We Gotta Put Up With Each Otha xxxx The Easiest Thing To Do Is Leave Ya Dig Anyway Check Dis Out [Verse:] I Dont Wanna Loose This Relationship So We Gotta Stay Strong Dont Wanna Move On I Know You Sick And Tired Of The Fussin And Da Fightin And Da Cussin But I Love You And You Love Me Too [Hook:] I Did You Wrong U Did Me Wrong I Take You Back You Take Me Back I Did You Wrong Girl You Did Me Wrong Girl I Take You Back I Take You Back Yea Yea [Chorus:] No Matta What You Do No Matta What You Say No Matta How Far You Go Dont Take Your Love Away Because I Love You And Girl I Want You And Girl I Need You So Lets Just Work It Out [Verse:] I Aint Tryna Waste Your Time And I Aint Tryna Waste My Time And Aint No Need To Waste No Time Cause We Done Put In Too Much Time I Aint Trynna Waste Your Time And I Aint Trynna Waste My Time And Aint No Need To Waste No Time Cause We Done Put In Too Much Time When Your In A Relationship The Easiest Thing For You To Do Is To Leave You Gotta Stick It Out And Work It Out And Stick It Out And Work It Out And Stick It Out, (ha) Cause At The End Of The Day [Hook:] I Did You Wrong U Did Me Wrong I Take You Back You Take Me Back I Did You Wrong Girl You Did Me Wrong Girl I'll Take You Back I'll Take You Back Yea Yea [Chorus:] No Matta What You Do No Matta What You Say No Matta How Far You Go Dont Take Your Love Away Because I Love You And Girl I Want You And Girl I Need You So Lets Just Work It Out [Pleasure: Talkin] I Love You Baby I Need You In My Life You Know What Im Sayin Im Sick And Tired Of The Arguing And All That Good Stuff I Mean Im Pleading On This Track Because I Really Really Love You And I Really Want For Us To Work It Out And Um You Know I Wanna Marry You Baby You Know I Want You To Be In My Life For The Rest Of My Life You Know What Im Sayin Anyway Im Just Talkin A Whole Lot Of Gibber Gabber But Um Being Without You Is Like The Moon Without A Sun And The Sun Without The Moon And Pleasure P Without Pretty Ricky And You Know What Im Sayin A Blunt With No No Dro Ecstacy With No Body Know What Im Sayin You Get What Im Sayin Baby You Dig Iight You Dig Holla At Ya Boy I Love You [Hook:] I Did You Wrong U Did Me Wrong I Take You Back You Take Me Back I Did You Wrong Girl You Did Me Wrong Girl I Take You Back I Take You Back Yea Yea [Chorus:] No Matta What You Do No Matta What You Say No Matta How Far You Go Dont Take Your Love Away Because I Love You And Girl I Want You And Girl I Need You So Lets Just Work It Out

 

Vertaling

U weet dat ik wil Yall rustig blijven zitten en voor een tweede You Know What I Mean Er is een hoop Haters Out There Hatin Op Mensen Relaties en Stuff Dont Niemand Wanna See You Happy ze altijd Trynnatake Ya Joy You Bring Down (Denk Nee Nee Nee Geen Noo), maar je moet de ene om Stick door Yo Mate En zeg Ima Be With You No Matta What U Know What Im Sayin xxxx Het ik verkeerd gedaan heb je verkeerd hebt gedaan Too You Know What Im Sayin We Gotta opgemaakt met Elke Otha xxxx De makkelijkste om te doen Is Laat Ya Dig Anyway Check Dis Out [Verse:] I Dont Wanna om deze relatie los, zodat we moeten Stay Strong Dont Wanna Move On I Know je ziek en moe van de Fussin en Da Fightin en Da cussin Maar Ik hou van jou En You Love Me Too [Hook:] Ik heb je verkeerd U heeft mij verkeerd ik nemen u mee terug U Take Me Back I Did You Wrong Girl You Did Me Wrong Girl I Terug Take You I Terug Take You ja ja [Chorus:] Geen Matta What You Do No Matta What You nr. Matta How Far You Dont Go Your Love Away Take Omdat Ik hou van jou En Het Meisje I Wanna Say You En Het MeisjeI Need You So alleen de mogelijkheid het uit te werken [Verse:] I Ain't Tryna afval uw tijd en I Ain't Tryna mijn tijd te verspillen En Ain't No Need To geen tijd verspillen want we Gedaan Stop In Too Much Time I Ain't trynna uw tijd en ik afval is niet trynna mijn tijd te verspillen En Ain't No Need geen tijd te verliezen Want we Gedaan Stop In Too Much Time Als je in een relatie de eenvoudigste zaak voor u te doen is om Gotta Leave You Het uit te steken en werk het uit en plak het uit en werk het uit en plak It Out, (ha) Oorzaak Aan Het Eind Van De Dag [Hook:] Ik heb je verkeerd U Heb Me Wrong ik terug Take You Je Take Me Back I Did You Wrong Girl You Did Me Wrong Girl I'll Take You Back I'll Take You Back ja ja [Chorus:] Geen Matta What You Do No Matta What You nr. Matta How Far You Dont Go Your Love Away Take Omdat Ik hou van jou En Het Meisje Ik Wil Je En Het Meisje I Need You So Just laat het Work Out Say [Pleasure: Talkin] Ik hou van jou Baby I Need You In My Life You Know What Im Sayin Im Ziek en moe van de ruzie en al die goeie dingen I Mean Im PleadingOp deze baan, omdat ik echt echt van je hou en ik wil echt voor ons om het werk uit en je weet dat ik wil met je trouwen Baby Um U weet dat ik wil u in mijn leven Voor de rest van mijn leven Je weet wat im Sayin Anyway Im Just Talkin A Whole Lot Of Gibber Gabber Maar Um zonder jou is als de maan Zonder zon en de zon zonder de maan En Pleasure P Zonder Pretty Ricky en je weet wat Im Sayin een stomp Met Nee Nee Dro Ecstacy zonder lichaam Know wat Im Sayin You Get What Im Sayin Baby You vuurtje Dig You Dig Holla At Ya Boy I Love You [Hook:] Ik heb je verkeerd U heeft mij verkeerd ik nemen u mee terug U Take Me Back I Did You Wrong Girl You Did Me Wrong Girl I Terug Take You I Terug Take You ja ja [Chorus:] Geen Matta What You Do No Matta What You nr. Matta How Far You Dont Go Your Love Away Take Omdat Ik hou van jou En Het Meisje Ik Wil Je En Het Meisje I Need You So Just laat het Work Out Say