Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Pretty Ricky Songtekst: Love Like Honey

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Pretty Ricky - Love Like Honey ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Love Like Honey? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Pretty Ricky! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter P van Pretty Ricky en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Love Like Honey .

Origineel

I wanna sex you till you fall fast asleep In the bedroom, listen to the headboard beat Lay your body down, listen how the mattress squeak I wanna sex you, I ain't stopping 'til I hear you scream Our love's like honey, sticky and slow Drip drop like rain drops, girl, I gotta have some more Your love's like ice cream, creamy and slow Tick tock like my clock, baby, wind your body slow Yeah, Baby Blu, we take walks on the beach Quality time is okay 'cause I'm dealing with a freak Massage your feet, girl, what's up? Let your man tear that thang on up Tornado blew, how you doing back flips Twitching and running, biting on your lip Flip the scene, now you got me shacked up With whips and handcuffs, I like it rough I been naughty, give me a whack, wicky wicky whack And slap me and call me daddy Makes you happy to give it up gladly No imitating me, you can't be mad at me 'Cause I rock it properly and it ain't no jocking me Other women just flock to me But it ain't no digging you It's just you and me, come on now Your love's like honey, sticky and slow Drip drop like rain drops, girl, I gotta have some more Your love's like ice cream, creamy and slow Tick tock like my clock, baby, wind your body slow Dim the lights, let me start kissing on you, girl Romance 'cause your body needs freaking, girl Licking on your neck down to your belly button Now baby, pull me closer while you get this loving I got some candles lit, strawberry scent Baby, say my name, call me 'Sexy Spec' And then we switch it up and role play You know I push it down all night and all day I wanna stroke you up, I wanna lick you down I wanna give it to you, I wanna make you shout I wanna do you, do you, do you I wanna do you, do you, do you I wanna give it to you, I wanna give it to you I want to ride it to the East I want to ride it to the West Don't wanna go up North 'Cause down South is the best I wanna do you, do you, do you I wanna do you, do you, do you I wanna give it to you You gotta make the sex cry You gotta make the sex cry You gotta make the sex cry You gotta make the sex cry Yeah, I got a surprise for you, baby Ice cream, baby oil and strawberries Slick 'Em Hound is known to drive that body crazy I'm trying to give you something you could feel So close your eyes and hold on tight You know how I like 'em, 5'5, brown eyes Thick in the thighs, slim waist, pretty face Let me taste your lemon pie A time machine of freaky things you got me feeling like Jodeci I'm licking them thighs, lifting them thighs Who's is this? You know it's mine Temperature rising, fantasizing, dese n dise I got your body on top of mine, I wanna do you, girl I wanna sex you 'til you fall fast asleep In the bedroom, listen to the headboard beat Lay your body down, listen how the mattress squeak I wanna sex you, I ain't stopping till I hear you scream Your love's like honey, sticky and slow Drip drop like rain drops, girl, I gotta have some more Your love's like ice cream, creamy and slow Tick tock like my clock, baby, wind your body slow

 

Vertaling

Ik wil sex die je tot je in slaap valt In de slaapkamer, luister naar de beat hoofdeinde Leg je lichaam naar beneden, luister hoe de matras piepen Ik wil sex die je, ik niet 'til ik je horen schreeuwen te stoppen Ons liefde als honing, kleverige en traag Drip laten vallen als regendruppels, meisje, ik moet wat meer Uw liefde is als ijs, romig en zacht Tick Tock, zoals mijn klok, baby, wind je lichaam te vertragen Ja, Baby Blu, nemen we wandelingen op het strand Quality time is oke want ik heb te maken met een freak Masseer uw voeten, girl, what's up? Laat je man traan die Thang op maximaal Tornado blies, hoe u een back-flips doen Spiertrekkingen en rennen, bijten op je lip Flip de scène, nu heb je me shacked up Met zwepen en handboeien, ik vind het ruwe Ik ondeugend geweest, geef me een klap, Wicky Wicky dreun En bel me slap en me papa Maakt je blij dat je het op te geven graag Geen imitatie van mij, kun je niet kwaad op me zijn 'Want ik rock het goed en het is geen jocking me Andere vrouwen gewoon koppel voor mij Maar het is niet dat u niet graven Het isalleen jij en ik, kom op nu Uw liefde is als honing, plakkerig en trage Drip laten vallen als regendruppels, meisje, ik moet wat meer Uw liefde is als ijs, romig en zacht Tick Tock, zoals mijn klok, baby, wind je lichaam te vertragen Dim de lichten, laat ik beginnen kussen op je, meisje Romance 'ertoe leiden dat uw lichaam nodig heeft freaking, meisje Likken op je nek tot aan je navel Nu baby, trek me dichter, terwijl je deze liefdevolle Ik heb een paar kaarsen aangestoken, aardbei geur Baby, zeg mijn naam, bel me 'Sexy Spec' En dan schakelen we het op en rol te spelen Je weet dat ik druk hem naar beneden de hele nacht en de hele dag Ik wil u op een beroerte, Ik wil je likken down Ik wil het je geven, Ik wil je schreeuwen Ik wil u doen, doen, doet gij Ik wil u doen, doen, doet gij Ik wil het je geven, ik wil het je geven Ik wil het ritje naar het Oosten Ik wil het ritje naar het Westen Wilt u niet te gaan naar het noorden Want naar het zuiden is de beste Ik wil u doen, doen, doet gij Ik wil u doen, doen, doet gij Ik wil het je geven Umoet het geslacht huilen maken Je moet huilen om het geslacht Je moet huilen om het geslacht Je moet huilen om het geslacht Ja, ik heb een verrassing voor je, schatje IJs, baby-olie en aardbeien Slick 'Em Hound bekend is dat lichaam gek Ik probeer je iets geven je kon voelen Dus sluit je ogen en houd stevig vast Je weet hoe ik 'em, 5'5, bruine ogen Dik in de dijen, slanke taille, mooi gezicht Laat mij uw smaak citroen taart Een tijdmachine van freaky dingen die je hebt me het gevoel alsof Jodeci Ik ben likken dijen, heffen ze dijen Wie is dit? Je weet dat het is van mij Temperatuur stijgt, fantaseren, Dese n Dise Ik heb uw lichaam op de top van de mijne, wil ik u, doe meisje Ik wil sex die je 'til je valt in slaap In de slaapkamer, luister naar de beat hoofdeinde Leg je lichaam naar beneden, luister hoe de matras piepen Ik wil sex die je, ik niet stoppen tot ik je horen schreeuwen Uw liefde is als honing, plakkerig en trage Drip laten vallen als regendruppels, meisje, ik moet wat meer Uw liefde is als ijs,romig en zacht Tick Tock, zoals mijn klok, baby, wind je lichaam te vertragen