Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: prezioso Songtekst: back to life

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: prezioso - back to life ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van back to life? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van prezioso! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van prezioso en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals back to life .

Origineel

I've been looking for your love But I couldn't find the way Baby I've been such a fool 'Cause I want someone Someone who just cares for me And it's got to be with you All the times I've tried before Only feelings just for you Waiting for your love so true Bless the day I'll find you It's gonna change my world I'm not living without you Back to life to love Back to life oh oh o Back to life to love Back to life oh oh o Oh oh oh oh oh o Turning back to life Walking back to life Oh oh oh oh oh o Turning back to life To somethin' I can believe

 

Vertaling

Ik ben op zoek geweest naar jouw liefde Maar ik kon de weg niet vinden Schatje, ik ben zo'n dwaas geweest 'Cause I want someone Iemand die alleen maar om me geeft En het moet met jou zijn Al die keren dat ik het geprobeerd heb Alleen maar gevoelens voor jou Wachtend op jouw liefde zo waar Zegen de dag dat ik je zal vinden Het zal mijn wereld veranderen Ik leef niet zonder jou Terug naar het leven om lief te hebben Terug naar het leven oh oh o Terug naar het leven om lief te hebben Terug naar het leven oh oh o Oh oh oh oh o Terug naar het leven Terug naar het leven lopen Oh oh oh oh o Terugkerend naar het leven To somethin' I can believe