Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Priester Songtekst: Uit Het Oog Maar Niet Uit Het Hart

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Priester - Uit Het Oog Maar Niet Uit Het Hart ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Uit Het Oog Maar Niet Uit Het Hart? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Priester! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter P van Priester en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Uit Het Oog Maar Niet Uit Het Hart .

Origineel

uit het oog maar niet uit het hart en elke dag is een nieuwe dag dat ik denk aan jou die ik mis en de liefde van mij naar jou toe die is er en deze gaat uit naar hen die we missen een moeder, een vader, een tante of nichtje ex, een kind die je niet meer mag zien je broer, je beste vriend misschien? en deze gaat uit naar hen die we missen ik zal je nooit uit gedachte wissen en elke dag doet het pijn want het liefst wil ik bij je zijn Ehee ehee ehee ehee kon de tijd terug, dan zal ik het terugdraaien en in plaats van dat haat meer geluk zaaien met een vraag blijf ik wachten op je antwoord van waarom liet je mij nou achter en nog steeds denk ik aan hoe het was wij met zen tweeëm toen ik jou nog bij me had het is oh zo zonde dat het zo gaat dat de vlam van ons nu dus dood gaat je bent nog steeds me baby nog steeds degene nog steeds wil ik mij leven met jou delen want ik houd van jou en jij houd van mij dus waarom ga je weg schatje weet ik heb spijt En als je weg blijft dan moet je dat doen baby Maar ik was echt bij mij had je het goed baby Jah ik spreek the truth baby Je moet doen wat je moet doen doe wat je moet baby en deze gaat uit naar hen die we missen een moeder, een vader, een tante of nichtje ex, een kind die je niet meer mag zien je broer, je beste vriend misschien? ja deze gaat uit naar hen die we missen ik zal je nooit uit gedachte wissen en elke dag doet het pijn want het liefst wil ik bij je zijn Ehee, ehee ehee Ehee Ehee, ehee ehee deze track draag ik op aan mijn mattie en elk woord komt met pijn uit me attie want wie had ooit gedacht dat ie door het leven moest zonder zijn mammie want mammie werd ziek mammie kreeg koorts en ik was er ziek van toen ik had gehoord dat ze leed aan een ziekte, niet meer te genezen even stond de tijd stil in mijn leven en laat staan voor hem ik kanje begrijpen dat elke keer dat je wou huilen hield je je groot voor je kleine broertje, tranen ontwijken grote broers huilen niet, tegen wie moet kleine opkijken nu ben je een vader en moeder voor them en niemand die je troost als jij je nachtmerrie hebt maar hoe dan ook paps,be dank god en maak van je verdriet je brandstof en deze gaat uit naar hen die we missen een moeder, een vader, een tante of nichtje ex, een kind die je niet meer mag zien je broer, je beste vriend misschien ja deze gaat uit naar hen die we missen ik zal je nooit uit gedachte wissen en elke dag doet het pijn want het liefst wil ik bij je zijn Ehee, ehee ehee Ehee Ehee, ehee ehee shit elke dag weer hetzelfde vraag mezelf af hoe moet ik dit nou weer verwerken stress aan mijn kop ik kan niet eens meer denken smoke me wierie om al die shit te verbergen me ma zegt dat maakt het alleen erger klim uit die put dan ben je weer wat sterker toch snap ik niet waarom je me verliet alleen liet staan zonder lobby met verdriet je kijkt van boven maar toch zie je het niet geen tranen over me wangen maar mijn hart die overgiet elke dag een druppel, een druppel erbij wanneer de emmer overloopt zal ik bij je zijn jij bent nu uit het oog maar niet uit het hart elke dag denk ik aan jou aan hoe het was en hoe het is na dat jij bij me wegging en deze gaat uit naar hen die we missen een moeder, een vader, een tante of nichtje een ex, een kind die je niet meer mag zien je broer, je beste vriend misschien ja deze gaat uit naar hen die we missen ik zal je nooit uit mijn gedachten wissen en elke dag doet het pijn want het liefst wil ik bij je zijn Ehee, ehee ehee Ehee Ehee, ehee ehee Yes yo. uit het oog. maar niet uit het hart. leer ik alle straatdichters. uit het oog maar niet uit het hart en elke dag is een nieuwe dag dat ik denk aan jou die ik mis en de liefde van mij naar jou toe die is er uit het oog maar niet uit het hart en elke dag is een nieuwe dag dat ik denk aan jou die ik mis en de liefde van mij naar jou toe die is er

 

Vertaling

uit het oog maar niet uit het hart en elke dag is een nieuwe dag dat ik denk aan jou die ik mis en de liefde van mij naar jou toe die is er en deze gaat uit naar hen die we missen een moeder, een vader, een tante of nichtje ex, een kind die je niet meer mag zien je broer, je beste vriend misschien? en deze gaat uit naar hen die we missen ik zal je nooit uit gedachte wissen en elke dag doet het pijn want het liefst wil ik bij je zijn Ehee ehee ehee ehee kon de tijd terug, dan zal ik het terugdraaien en in plaats van dat haat meer geluk zaaien met een vraag blijf ik wachten op je antwoord van waarom liet je mij nou achter en nog steeds denk ik aan hoe het was wij met zen tweeëm toen ik jou nog bij me had het is oh zo zonde dat het zo gaat dat de vlam van ons nu dus dood gaat je bent nog steeds me baby nog steeds degene nog steeds wil ik mij leven met jou delen want ik houd van jou en jij houd van mij dus waarom ga je weg schatje weet ik heb spijt En als je weg blijft dan moet je dat doen baby Maar ik was echt bij mij had je het goed baby Jah ik spreek the truth baby Je moet doen wat je moet doen doe wat je moet baby en deze gaat uit naar hen die we missen een moeder, een vader, een tante of nichtje ex, een kind die je niet meer mag zien je broer, je beste vriend misschien? ja deze gaat uit naar hen die we missen ik zal je nooit uit gedachte wissen en elke dag doet het pijn want het liefst wil ik bij je zijn Ehee, ehee ehee Ehee Ehee, ehee ehee deze track draag ik op aan mijn mattie en elk woord komt met pijn uit me attie want wie had ooit gedacht dat ie door het leven moest zonder zijn mammie want mammie werd ziek mammie kreeg koorts en ik was er ziek van toen ik had gehoord dat ze leed aan een ziekte, niet meer te genezen even stond de tijd stil in mijn leven en laat staan voor hem ik kanje begrijpen dat elke keer dat je wou huilen hield je je groot voor je kleine broertje, tranen ontwijken grote broers huilen niet, tegen wie moet kleine opkijken nu ben je een vader en moeder voor them en niemand die je troost als jij je nachtmerrie hebt maar hoe dan ook paps,be dank god en maak van je verdriet je brandstof en deze gaat uit naar hen die we missen een moeder, een vader, een tante of nichtje ex, een kind die je niet meer mag zien je broer, je beste vriend misschien ja deze gaat uit naar hen die we missen ik zal je nooit uit gedachte wissen en elke dag doet het pijn want het liefst wil ik bij je zijn Ehee, ehee ehee Ehee Ehee, ehee ehee shit elke dag weer hetzelfde vraag mezelf af hoe moet ik dit nou weer verwerken stress aan mijn kop ik kan niet eens meer denken smoke me wierie om al die shit te verbergen me ma zegt dat maakt het alleen erger klim uit die put dan ben je weer wat sterker toch snap ik niet waarom je me verliet alleen liet staan zonder lobby met verdriet je kijkt van boven maar toch zie je het niet geen tranen over me wangen maar mijn hart die overgiet elke dag een druppel, een druppel erbij wanneer de emmer overloopt zal ik bij je zijn jij bent nu uit het oog maar niet uit het hart elke dag denk ik aan jou aan hoe het was en hoe het is na dat jij bij me wegging en deze gaat uit naar hen die we missen een moeder, een vader, een tante of nichtje een ex, een kind die je niet meer mag zien je broer, je beste vriend misschien ja deze gaat uit naar hen die we missen ik zal je nooit uit mijn gedachten wissen en elke dag doet het pijn want het liefst wil ik bij je zijn Ehee, ehee ehee Ehee Ehee, ehee ehee Yes yo. uit het oog. maar niet uit het hart. leer ik alle straatdichters. uit het oog maar niet uit het hart en elke dag is een nieuwe dag dat ik denk aan jou die ik mis en de liefde van mij naar jou toe die is er uit het oog maar niet uit het hart en elke dag is een nieuwe dag dat ik denk aan jou die ik mis en de liefde van mij naar jou toe die is er