Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Prima J Songtekst: Leftovers

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Prima J - Leftovers ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Leftovers? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Prima J! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter P van Prima J en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Leftovers .

Origineel

All them games just keep getting old by the hour It’s time to let it go cause this love got sour I’m so done, movin’ on to the next I got what I needed, you can take what’s left (Chorus) You can have my leftovers, my leftovers, my leftovers (oooooo) You can have my leftovers, my leftovers, my leftovers

 

Vertaling

Al deze games worden steeds oude per uur Het is tijd om het te laten gaan veroorzaken deze liefde kreeg zure Ik ben zo gedaan, Movin 'naar de volgende Ik heb wat ik nodig had, kunt u wat links (Chorus) U kunt mijn restjes, mijn restjes, mijn restjes (oooooo) U kunt mijn restjes, mijn restjes, mijn restjes