Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: primal fear Songtekst: diabolus

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: primal fear - diabolus ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van diabolus? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van primal fear! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van primal fear en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals diabolus .

Origineel

I'm at the darkest side of life I've crossed the demons paradise I've seen the fallen angels eyes Some call this state insanity It's just as dark as it can be There's no way out I won't be free Can someone hear my call? Come and help me through it all Can you ease the pain? So my life won't be in vein I'm heading to the stars But the road won't lead no longer Up to the sunrise it won't heal The liberty seems far away Can't find the way The vision won't be clearer I see blood on my hands No more footprints in the sand Diabolus All through my life is close to hell I know my crime, I know it well There's no regret for me to tell I'm lost inside my misery I've prayed to god to set me free But there's a darker voice inside of me Can someone hear my call? Come and help me through it all Can you ease the pain? So my life won't be in vein I'm heading to the stars But the road won't lead no longer Up to the sunrise it won't heal The liberty seems far away Can't find the way The vision won't be clearer I see blood on my hands No more footprints in the sand Diabolus Unleash me from my chains, who am I? I'm a slave under my own failures I'm a sinner that lives in a lie I've been down to the deepest valley Who am I?, Help me! Unleash me from these chains Release me from this pain I'm lost in misery Oh god please set me free

 

Vertaling

Ik ben aan de donkerste kant van het leven Ik heb het paradijs van de demonen doorkruist Ik heb de ogen van de gevallen engelen gezien Sommigen noemen deze toestand waanzin Het is zo donker als het maar zijn kan There's no way out I won't be free Kan iemand mijn roep horen? Kom en help me door dit alles. Kun je de pijn verzachten? Zodat mijn leven niet in ader zal zijn Ik ben op weg naar de sterren But the road won't lead no longer Tot aan de zonsopgang zal het niet helen De vrijheid lijkt ver weg Ik kan de weg niet vinden Het zicht zal niet duidelijker zijn Ik zie bloed aan mijn handen Geen voetafdrukken meer in het zand Diabolus Mijn hele leven is dicht bij de hel Ik ken mijn misdaad, ik weet het goed. Er is geen spijt voor mij om te vertellen Ik ben verloren in mijn ellende. Ik heb tot God gebeden om me te bevrijden. Maar er is een donkere stem in mij. Kan iemand mijn roep horen? Kom en help me door dit alles Kun je de pijn verzachten? Zodat mijn leven niet in ader zal zijn. Ik ben op weg naar de sterren But the road won't lead no longer Tot aan de zonsopgang zal het niet helen De vrijheid lijkt ver weg Ik kan de weg niet vinden Het zicht zal niet duidelijker zijn Ik zie bloed aan mijn handen Geen voetafdrukken meer in het zand Diabolus Bevrijd me van mijn ketenen, wie ben ik? Ik ben een slaaf van mijn eigen falen Ik ben een zondaar die leeft in een leugen. Ik ben in het diepste dal geweest. Wie ben ik? Help me! Bevrijd me van deze ketenen Bevrijd me van deze pijn Ik ben verloren in ellende Oh god bevrijd me alstublieft