Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Primal Scream Songtekst: Movin On Up

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Primal Scream - Movin On Up ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Movin On Up? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Primal Scream! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter P van Primal Scream en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Movin On Up .

Origineel

I was blind, now I can see You made a believer out of me I was blind, now I can see You made a believer out of me I'm movin' on up now Gettin' out of the darkness My light shines on, my light shines on My light shines on I was lost, now I'm found I believe in you, I've got no bounds I was lost, now I'm found I believe in you, I got no bounds I'm movin' on up now Gettin' out of the darkness My light shines on, my light shines on My light shines on, my light shines on My light shines on, my light shines on My light shines on My light shines on, my light shines on My light shines on, my light shines on I'm getting outta darkness My light shines on I'm getting outta darkness My light shines on Read more: Primal Scream - Movin' On Up Lyrics | MetroLyrics

 

Vertaling

Ik was blind, nu kan ik zien Je maakte een gelovige uit me Ik was blind, nu kan ik zien Je maakte een gelovige uit me Ik ben Movin 'on up nu Gettin 'uit de duisternis Mijn licht schijnt op, mijn licht schijnt op Mijn licht schijnt op Ik was verloren, nu ben ik gevonden Ik geloof in je, ik heb geen grenzen Ik was verloren, nu ben ik gevonden Ik geloof in je, ik heb geen grenzen Ik ben Movin 'on up nu Gettin 'uit de duisternis Mijn licht schijnt op, mijn licht schijnt op Mijn licht schijnt op, mijn licht schijnt op Mijn licht schijnt op,mijn licht schijnt op Mijn licht schijnt op Mijn licht schijnt op, mijn licht schijnt op Mijn licht schijnt op, mijn licht schijnt op Ik krijg outta duisternis Mijn licht schijnt op Ik krijg outta duisternis Mijn licht schijnt op Lees meer: ​​Primal Scream - Movin 'On Up Lyrics | MetroLyrics