Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Prince Songtekst: Beauteful Ones

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Prince - Beauteful Ones ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Beauteful Ones? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Prince! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter P van Prince en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Beauteful Ones .

Origineel

Prince - The Beautiful OnesBaby, baby, baby What's it gonna be Baby, baby, baby Is it him or is it me? Don't make me waste my time Don't make me lose my mind baby Baby, baby, baby Can't u stay with me tonight Oh baby, baby, baby Don't my kisses please u right U were so hard 2 find The beautiful ones, they hurt u everytime Paint a perfect picture Bring 2 life a vision in one's mind The beautiful ones Always smash the picture Always everytime If I told u baby That I was in love with u Oh baby, baby, baby If we got married Would that be cool? U make me so confused The beautiful ones U always seem 2 lose Baby, baby, Baby, baby, Baby, baby, Baby, What's it gonna be baby? Do u want him? Or do u want me? Cause I want u Said I want u Tell me, babe Do u want me? I gotta know, I gotta know Do u want me? Baby, baby, baby Listen 2 me I may not know where I'm going (babe) I said I may not know what I need One thing, one thing's 4 certain baby I know what I want, yeah and if it please u baby please u, baby I'm begging down on my knees I want u Yes I do Baby, baby, baby, baby I want you

 

Vertaling

Prince - The Beautiful OnesBaby, baby, baby Wat is het gonna be Baby, baby, baby Is het hem of is het mij? Laat me niet mijn tijd verspillen Laat me niet verliezen, mijn geest kindje Baby, baby, baby Kan niet blijven u vanavond met mij Oh baby, baby, baby Niet mijn kussen kunt u recht U was zo moeilijk te vinden 2 De prachtige degenen, ze kwetsen u iedere keer Verf een perfect beeld Breng 2 het leven van een visie in een geest De prachtige degenen Altijd smash van de foto Altijd everytime Als ik vertelde u baby Dat ik verliefd op u Oh baby, baby, baby Als we trouwden Zou dat cool? U maakt me zo verward De prachtige degenen U lijken altijd twee te verliezen Baby, baby, Baby, baby, Baby, baby, Baby, Wat gaat het worden baby? Do u wilt hem? Of wil u want me? Want ik wil u Zei ik wil u Vertel me, babe Do u willen me? Ik moet weten, ik moet weten Do u willen me? Baby, baby, baby Listen 2 me Ik mag niet weten waar ik heen ga (babe) Ik zei dat ik misschien niet weet wat ik nodig heb Een ding, een ding is zeker vier baby- Ik weet wat ik wil,ja en indien het u baby gelieve u, baby Ik smeek op mijn knieën Ik wil u Ja ik doe Baby, baby, baby, baby Ik wil dat je