Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: prince ea Songtekst: i quit

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: prince ea - i quit ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i quit? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van prince ea! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van prince ea en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i quit .

Origineel

This is gonna make a lot of people sad And probably some happy But I can't worry about that now I quit Fine... Call me a quitter I don't care I just can't do this anymore I've changed You're not to blame I'm just not the same person you knew before So, not to be rude at all But i'm done trying to live up to your expectations And down to them Basically I quit being bound to them I quit following everyone's opinions of which right for me I quit holding myself back Living emotionally trapped And not being who i'd like to be I quit being loyal to these negative thoughts that have never been useful I quit letting the guilt of my past get in my path And deprive me of a beautiful future I quit letting people, who have proven that they don't really care about me, get to me I quit hanging out with friends who of most days i couldn't tell if they're friends Or enemies draining my energy I quit letting society's expectations and timetables pressure me, direct my destiny and stress me I quit forgiving everyone else in the whole world except me I quit wanting the cool kids to accept me I quit not saying what's on my mind And in important times letting fear come near and suppress me I quit being so emotionally tired to the likes and shares of people i barely know online I quit self-doubt and self-sabotage I quit being a screw-up and a gonna doer I quit sleepwalking through life instead of living my dreams I quit waiting for ducks to line up instead of spreading my wings I quit not giving 100% I quit dimming my light so that others won't have to squint I quit peer-pressure in people-pleasing I quit the prison of perfection I quit the fear of failure and the fear of succes I quit hesitation and desperation, expectations, devestations I quit And know why I don't have a two weeks notice So I accept this as my letter of resignation I know it seems sudden But trust me it has been a long time coming But now my time here is up Oh, but dont worry Im grateful for the experience And i have an amazing new life lined up I quit

 

Vertaling

Dit gaat een hoop mensen verdrietig maken En waarschijnlijk een paar blij. Maar daar kan ik me nu geen zorgen over maken. Ik stop ermee. Goed... Noem me een opgever. Het kan me niet schelen. Ik kan dit gewoon niet meer doen Ik ben veranderd. Het is jouw schuld niet. Ik ben gewoon niet meer dezelfde persoon die je vroeger kende Dus, ik wil helemaal niet onbeleefd zijn maar ik ben er klaar mee om aan je verwachtingen te voldoen en aan hen te voldoen. Eigenlijk ben ik gestopt met me aan hen te binden. Ik ben gestopt met het volgen van ieders mening over wat goed voor me is. Ik stop met mezelf tegen te houden. Met emotioneel gevangen te zitten en niet te zijn wie ik zou willen zijn. Ik stop met trouw zijn aan deze negatieve gedachten die nooit nuttig zijn geweest Ik stop met het schuldgevoel van mijn verleden op mijn pad te laten komen en me een mooie toekomst te ontnemen Ik laat me niet langer beïnvloeden door mensen die bewezen hebben dat ze niet om me geven. Ik ben gestopt met het omgaan met vrienden waarvan ik niet weet of het vrienden zijn. of vijanden die mijn energie wegzuigen. Ik laat me niet langer onder druk zetten door maatschappelijke verwachtingen en tijdschema's, die mijn lot bepalen en me stress bezorgen Ik stopte met iedereen in de hele wereld te vergeven behalve mij. Ik stop met te willen dat de coole kinderen mij accepteren Ik stop met niet zeggen wat ik denk En op belangrijke momenten angst dichtbij te laten komen en me te onderdrukken Ik ben gestopt met zo emotioneel moe te zijn van de likes en shares van mensen die ik amper online ken Ik stop met zelftwijfel en zelf-sabotage Ik stop met een mislukkeling te zijn en een doener Ik stop met slaapwandelen door het leven in plaats van mijn dromen te leven Ik stop met wachten tot de eenden in de rij staan in plaats van mijn vleugels uit te slaan Ik stop met me niet 100% te geven Ik stop met mijn licht te dimmen zodat anderen niet hoeven te loensen Ik stop met de druk van anderen om mensen te behagen Ik stop met de gevangenis van perfectie Ik stop met de angst om te falen en de angst voor succes Ik stop met aarzeling en wanhoop, verwachtingen, teleurstellingen Ik stop ermee En weet waarom ik geen opzegtermijn van twee weken heb Dus accepteer ik dit als mijn ontslagbrief Ik weet dat het plotseling lijkt Maar geloof me het heeft lang geduurd Maar nu is mijn tijd hier om Oh, maar maak je geen zorgen Ik ben dankbaar voor de ervaring En ik heb een geweldig nieuw leven voor me. Ik ben gestopt.