Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: prince fox Songtekst: fragile

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: prince fox - fragile ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fragile? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van prince fox! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van prince fox en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fragile .

Origineel

Listen boy, what if I told you Everything that's on my mind Do you think you could understand me Would you even bat an eye? I know that I can be mistaken But you know we all make mistakes I know you're running out of patience And I'm running out of things to say I'm just as fragile as you-oh-oh-oh-oh I'm just as fragile as you-oh-oh-oh-oh I'm just as fragile as you-oh-oh-oh-oh And if you still don't hate me I'mma let you break me I'm just as fragile as you Listen boy, I know I messed up When I shattered something good Said some things that I regret now Left these feels, misunderstood I know that I can be mistaken But you know we all make mistakes I know you're running out of patience And I'm running out of things to say I'm just as fragile as you-oh-oh-oh-oh I'm just as fragile as you-oh-oh-oh-oh I'm just as fragile as you-oh-oh-oh-oh And if you still don't hate me I'mma let you break me I'm just as fragile as you I know you're running out of patience And I'm running out of things to say I'm just as fragile as you-oh-oh-oh-oh I'm just as fragile as you-oh-oh-oh-oh I'm just as fragile as you-oh-oh-oh-oh And if you still don't hate me I'mma let you break me I'm just as fragile as you I'm just as fragile as you-oh-oh-oh-oh I'm just as fragile as you-oh-oh-oh-oh I'm just as fragile as you-oh-oh-oh-oh And if you still don't hate me I'mma let you break me I'm just as fragile as you I'm just as fragile as you I'm just as fragile as you And if you still don't hate me I'mma let you break me I'm just as fragile as you

 

Vertaling

Luister jongen, wat als ik je vertel Alles waar ik aan denk Denk je dat je me zou kunnen begrijpen Zou je dan met je ogen knipperen? Ik weet dat ik me kan vergissen. Maar je weet dat we allemaal fouten maken. Ik weet dat je geduld opraakt En ik heb geen dingen meer te zeggen Ik ben net zo breekbaar als jij. Ik ben net zo breekbaar als jij-oh-oh-oh-oh Ik ben net zo breekbaar als jij-oh-oh-oh-oh En als je me nog steeds niet haat laat ik me door jou breken Ik ben net zo breekbaar als jij Luister jongen, ik weet dat ik het verknald heb Toen ik iets goeds kapot maakte Ik heb dingen gezegd waar ik nu spijt van heb. Ik liet deze gevoelens achter, onbegrepen Ik weet dat ik me kan vergissen Maar je weet dat we allemaal fouten maken Ik weet dat je geduld opraakt En ik heb geen dingen meer te zeggen Ik ben net zo breekbaar als jij-oh-oh-oh-oh Ik ben net zo breekbaar als jij-oh-oh-oh-oh Ik ben net zo breekbaar als jij-oh-oh-oh-oh En als je me nog steeds niet haat laat ik me door jou breken Ik ben net zo breekbaar als jij Ik weet dat je geduld opraakt En ik heb geen dingen meer te zeggen Ik ben net zo breekbaar als jij-oh-oh-oh-oh Ik ben net zo breekbaar als jij-oh-oh-oh-oh Ik ben net zo breekbaar als jij-oh-oh-oh-oh En als je me nog steeds niet haat laat ik me door jou breken Ik ben net zo breekbaar als jij Ik ben net zo breekbaar als jij-oh-oh-oh-oh Ik ben net zo breekbaar als jij-oh-oh-oh-oh-oh Ik ben net zo breekbaar als jij-oh-oh-oh-oh En als je me nog steeds niet haat laat ik me door jou breken Ik ben net zo breekbaar als jij Ik ben net zo breekbaar als jij I'm just as fragile as you En als je me nog steeds niet haat laat ik je me breken I'm just as fragile as you