Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Prince Songtekst: I Would Die For You

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Prince - I Would Die For You ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van I Would Die For You? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Prince! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter P van Prince en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals I Would Die For You .

Origineel

I'm not a woman I'm not a man I am something that you'll never understand I'll never beat u I'll never lie And if you're evil I'll forgive u by and by U - I would die 4 u, yeah Darling if u want me 2 U - I would die 4 u I'm not your lover I'm not your friend I am something that you'll never comprehend No need 2 worry No need 2 cry I'm your messiah and you're the reason why 'Cuz U - I would die 4 u, yeah Darling if u want me 2 U - I would die 4 u You're just a sinner I am told Be your fire when you're cold Make u happy when you're sad Make u good when u are bad I'm not a human I am a dove I'm your conscious I am love All I really need is 2 know that U believe Yeah, I would die 4 u, yeah Darling if u want me 2 U - I would die 4 u Yeah, say one more time U - I would die 4 u Darling if u want me 2 U - I would die 4 u 2 3 4 U I would die 4 u I would die 4 u U - I would die 4 u

 

Vertaling

Ik ben geen vrouw Ik ben niet een man Ik ben iets dat je nooit zult begrijpen Ik zal nooit verslaan u Ik zal nooit liegen En als je kwaad bent zal ik u door en door te vergeven U - ik zou sterven 4 u, ja Darling als u wilt dat ik 2 U - ik zou sterven 4 u Ik ben niet je geliefde Ik ben niet je vriend Ik ben iets dat je nooit zult begrijpen Geen behoefte 2 zorgen Geen behoefte 2 cry Ik ben je messias en u de reden waarom bent 'Cuz U - ik zou sterven 4 u, ja Darling als u wilt dat ik 2 U - ik zou sterven 4 u Je bent gewoon een zondaar is mij verteld Zijnje vuur als je het koud Maken u blij als je verdrietig bent Maak u goed wanneer u slecht Ik ben geen mens Ik ben een duif Ik ben je bewuste Ik ben liefde Alles wat ik echt nodig is 2 weten dat U geloven Ja, ik zou sterven 4 u, ja Darling als u wilt dat ik 2 U - ik zou sterven 4 u Ja, zeg nog een keer U - ik zou sterven 4 u Darling als u wilt dat ik 2 U - ik zou sterven 4 u 2 3 4 U Ik zou sterven 4 u Ik zou sterven 4 u U - ik zou sterven 4 u