Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Prince Songtekst: If I Was Your Girlfriend

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Prince - If I Was Your Girlfriend ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van If I Was Your Girlfriend? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Prince! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter P van Prince en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals If I Was Your Girlfriend .

Origineel

If I Was Your Girlfriend "Look at the bargains over here, ladies" If I was your girlfriend, would U remember 2 tell me all the things U forgot when I was your man? Hey hey, when I was your man If I was your best friend, would U let me Take care of U and do all the things that only a best friend can? Oh, only best friends can If I was your girlfriend If I was your girlfriend If I was your girlfriend, would U let me dress U I mean, help U pick out your clothes before we go out? Not that U're helpless But sometime, sometime those are the things that bein' in love's about If I was your one and only friend Would U run 2 me if somebody hurt U even if that somebody was me? Yeah (Even if that somebody was me?) Sometimes I trip on how happy we could be ... please! If I was your girlfriend If I was your girlfriend Would U let me wash your hair? Could I make U breakfast sometime? Well then, could we just hang out I mean, could we go 2 a movie and cry 2gether? Cuz 2 me baby, that would be so fine (That would be so fine) (If I was your girlfriend) {repeat in BG} Baby, can I dress U I mean, help U pick out your clothes before we go out? Listen girl, I ain't sayin U're helpless But sometime, sometime those are the things that bein' in love's about (Shoo-do-do) {repeat in BG} Sugar, do U know what I'm saying 2 U this evening? Maybe U think I'm being a little self-centered But I, I said I wanna be all of the things U are 2 me Surely, surely U can see (If I was your girlfriend) {repeat in BG} Is it really necessary 4 me 2 go out of the room Just because U wanna undress? We don't have 2 make children 2 make love And we don't have 2 make love 2 have an orgasm Your body's what I'm all about Can I see it? I'll show U Why not? U can do it because I'm your friend I'd do it 4 U Of course I'd undress in front of U And when I'm naked, what shall I do? How can I make U see that it's cool? Can't U just trust me? If I was your girlfriend, U could Oh yeah, I think so Listen, 4 U naked I would dance a ballet Would that get U off? Tell me what will If I was your girlfriend, would U tell me? Would U let me see U naked then? Would U let me give U a bath? Would U let me tickle U so hard U'd laugh and laugh And would U, would U let me kiss U there U know, down there where it counts I'll do it so good, I swear I'll drink every ounce And then I'll hold U tight and hold U long And 2gether we'll stare into silence And we'll try 2 imagine what it looks like Yeah, we'll try 2 imagine what, what silence looks like Yeah, we'll.. we'll try 2 imagine what silence looks like Yeah, we'll try

 

Vertaling

Als ik je vriendin "Kijk naar de koopjes hier, dames" Als ik je vriendin, zou U vergeet 2 vertel me alle dingen die U vergat toen ik je man? Hey hey, toen ik je man Als ik je beste vriend, zou U laat me Zorg voor U en doen alle dingen die alleen een beste vriend kan? Oh, alleen de beste vrienden kunnen Als ik je vriendin Als ik je vriendin Als ik je vriendin, zou U laat me jurk U Ik bedoel, help U het uitzoeken van uw kleding voordat we gaan? Niet dat u're hulpeloze Maar ergens, ergens dat zijn de dingen die bein 'in de liefde gaat Als ik je enige vriend U zou draaien 2 me als iemand gekwetst U zelfs als dat iemand me was? Ja (Zelfs als dat er iemand mij?) Soms heb ik reis op hoe gelukkig we kunnen zijn ... please! Als ik je vriendin Als ik je vriendin Zou U laat me je haar wast? Kon ik U het ontbijt ergens? Welnu, kunnen we gewoon rond te hangen Ik bedoel, konden we gaan 2 een film en huilen 2gether? Cuz 2 me baby, datzou zo fijn (Dat zou zo fijn) (Als ik je vriendin) {herhalen in BG} Baby, kan ik U jurk Ik bedoel, help U het uitzoeken van uw kleding voordat we gaan? Luister meisje, is dat ik niet sayin u're hulpeloos Maar ergens, ergens dat zijn de dingen die bein 'in de liefde gaat (Shoo-do-do) {herhalen in BG} Suiker, doe U weet wat ik 2 U deze avond te zeggen? Misschien U denkt dat ik een beetje egocentrisch Maar ik, ik zei dat ik wil alle dingen U zijn, zijn 2 me Zeker, U kan zeker zien (Als ik je vriendin) {herhalen in BG} Is het echt nodig 4 me 2 uit te gaan van de kamer Gewoon omdat U wilt uitkleden? We hebben geen 2 maken kinderen 2 make love En wij niet hebben 2 make love 2 hebben een orgasme Je lichaam is wat ik allemaal over Mag ik het zien? Ik zal je laten U Waarom niet? U kunt het doen omdat ik ben je vriend Ik zou het doen 4 U Natuurlijk zou ik uitkleden voor U En als ik naakt ben, zal ik wat doen? Hoe kan ik U zien dat het cool is? U kan niet alleen mij vertrouwen? Als ik je vriendin, U zou kunnen Oh ja, ik denk datdus Luister, 4 U naakt zou ik een ballet dans Zou dat komen U uit? Vertel me wat er zal Als ik je vriendin, zou u mij vertellen? Zou U laat me zien U naakt dan? Zou U laat me U een bad? Zou U laat me kietelen U zo hard U'd lachen en lachen En zou U, zou U laat me kus U er U weet wel, daar beneden waar het telt Ik doe het zo goed, ik zweer dat ik zal elk grammetje te drinken En dan zal ik U ingedrukt te houden strak en U ingedrukt te houden op lange En 2gether we kijken in stilte En we proberen twee voorstellen hoe het eruit ziet Ja, proberen we twee voorstellen wat, waar stilte lijkt Ja, we .. We proberen twee voorstellen wat stilte lijkt Ja, proberen we