Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: prince Songtekst: it takes 3

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: prince - it takes 3 ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it takes 3? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van prince! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van prince en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it takes 3 .

Origineel

[Chorus:] It takes 3, U and me And her 2 - tell me pretty baby what U wanna do I've seen the future, baby, and it looks like U and I All wrapped up in love that'll never die Maybe I just want another 2 keep U happy while I'm away A friend as special as U should never be lonely, a single day It takes 3 If U ain't got a friend U can't be with me (Hey) It takes 3 Nothin' I want 2 do will make U uncomfortable, I swear Wherever my hands go, baby, it'll be cuz U put 'em there I could be satisfied with talking about all we could do But I'm wise enough 2 know that's the only way 2 get wit' U And her 2 [Chorus] It takes 3 If U ain't got a friend U can't be with me It takes 3 Check this out U know my every thought if U think about it long enough Don't ask me why, nothing's lost if U try But 2 not, is 2 never know if U and me and her could flow Let's go, let's go 2 the land of "Yes I will" G'on put your foot up on that window sill It takes 3 If U ain't got a friend U can't be with me (Hey) [Chorus] Hell yeah, baby Shake all that [Chorus] Girl, U got something the whole world should see I'm so proud of U If I can't get a witness who'll believe it's true (It takes 3) Nobody, that's why it takes 3 If U ain't got a friend U can't see me (It takes 3) U can't see me (It takes 3) Fellows g'on and sing that I'm jettin' (If U ain't got a friend U can't be with me) Don't forget your rain coat

 

Vertaling

[Refrein:] Er zijn er drie nodig., U and me En haar 2 - tell me pretty baby what U wanna do I've seen the future, baby, and it looks like U and I All wrapped up in love that'll never die Misschien wil ik gewoon een andere om je gelukkig te houden terwijl ik weg ben Een vriend zo speciaal als jij zou nooit eenzaam mogen zijn, geen enkele dag It takes 3 Als je geen vriend hebt, kan je niet bij mij zijn (Hey) It takes 3 Niets wat ik wil doen zal je ongemakkelijk maken, ik zweer het Waar mijn handen ook heen gaan, baby, het zal zijn omdat jij ze daar hebt gelegd Ik zou tevreden kunnen zijn met praten over alles wat we kunnen doen Maar ik ben wijs genoeg om te weten dat dat de enige manier is om met jou te zijn. And her 2 [Chorus] It takes 3 Als je geen vriend hebt, kan je niet bij mij zijn It takes 3 Kijk hier eens naar Je kent al mijn gedachten als je er lang genoeg over nadenkt Vraag me niet waarom, niets is verloren als je het probeert. Maar 2 niet, is 2 nooit weten of U en ik en haar kunnen stromen Laten we gaan, laten we gaan naar het land van "Ja, ik wil" Zet je voet op de vensterbank. It takes 3 If U ain't got a friend U can't be with me (Hey) [Chorus] Hell yeah, baby Shake all that [Chorus] Girl, U got something the whole world should see I'm so proud of U If I can't get a witness who'll believe it's true (It takes 3) Nobody, that's why it takes 3 Als je geen vriend hebt, kun je me niet zien. Daar zijn er drie voor nodig. U kunt me niet zien (It takes 3) Fellows g'on and sing that I'm jettin' (If U ain't got a friend U can't be with me) Don't forget your rain coat