Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: prince Songtekst: it’s gonna be lonely

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: prince - it’s gonna be lonely ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it’s gonna be lonely? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van prince! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van prince en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it’s gonna be lonely .

Origineel

[Verse 1] We've been together for quite some time I'd think by now you'd know It would take forever to get you off my mind If ever you decide to go I guess I got a little insecurity when it's concerning you I guess I'm just afraid that if you ever leave I'd be in a messed-up state of blue [Chorus] And I'd be so lonely Without you loving me I know it's gonna be lonely Without you giving me every little single thing that I need Lonely [Verse 2] Whatever's in your kiss, it really turns me on Till I go right out of my mind And who could ever resist your accent from Paris It gets me every time I betcha that you never knew that in my dreams You are the star The only bummer is that you always want to leave Who do you think you are [Chorus] Don't you know it's gonna be lonely Without you loving me I know it's gonna be lonely Without you giving me every little single thing that I need Lonely It's gonna be lonely Without you loving me Giving me everything that I need Oh pretty baby, can't you see It's gonna be lonely Without you loving me I know, I know it's gonna be lonely Oh, whatever's in your kiss I never could resist Oh, baby don't go! We've been together for quite some time It'd take forever to get you off my mind Oh, girl! Without you loving me I know it's gonna be lonely Without you by my side Don't you know that I could die, baby Without you loving me Can't you see It's gonna be lonely It's gonna be lonely, baby So lonely, baby

 

Vertaling

[Verse 1] We zijn al een tijdje samen I'd think by now you'd know Het zou eeuwig duren om je uit mijn gedachten te krijgen If ever you decide to go I guess I got a little insecurity when it's concerning you Ik denk dat ik gewoon bang ben dat als je ooit weggaat ik in een verwarde staat van blauw zou verkeren [refrein] En ik zou zo eenzaam zijn Zonder jou die van me houdt Ik weet dat het eenzaam zal zijn Zonder dat jij me elk klein dingetje geeft dat ik nodig heb Lonely [Verse 2] Wat er ook in je kus zit, het windt me echt op Till I go right out of my mind En wie kan jouw accent uit Parijs weerstaan It gets me every time Ik durf te wedden dat je nooit wist dat in mijn dromen jij de ster bent Het enige jammere is dat je altijd weg wilt Wie denk je wel dat je bent [refrein] Weet je niet dat het eenzaam zal zijn Zonder jou die van me houdt Ik weet dat het eenzaam zal zijn Zonder dat je me alles geeft wat ik nodig heb Lonely Het zal eenzaam zijn zonder dat jij van me houdt en me alles geeft wat ik nodig heb Oh mooie baby, kan je het niet zien Dat het eenzaam zal zijn Zonder dat jij van me houdt Ik weet het, ik weet dat het eenzaam zal zijn Oh, wat er ook in je kus zit Ik kan het nooit weerstaan Oh, schatje ga niet weg! We zijn al een tijdje samen Het zou eeuwig duren om je uit mijn gedachten te krijgen Oh, meisje! Zonder dat je van me houdt Ik weet dat het eenzaam zal zijn Zonder jou aan mijn zijde Weet je niet dat ik dood kan gaan, schatje Zonder dat jij van me houdt Zie je dan niet It's gonna be lonely Het zal eenzaam zijn, baby Zo eenzaam, schat