Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: prince Songtekst: make it through the storm

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: prince - make it through the storm ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van make it through the storm? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van prince! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van prince en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals make it through the storm .

Origineel

So now U want 2 leave me, but why U will not say Then don't tell me why, just tell me that U'll never go away Oh, don't give up now, girl, we've been through so much more Oh, can't U see U're the only thing that I'm living 4 The world's a cold and empty place Without a love 2 keep U warm Oh, hold me in your arms 2night Don't U know we'll make it, make it through the storm Our love is pain and pleasure but I keep holding on Cuz I never want 2 lose your love, gotta help me make it strong Just hold me tight, I'm yours 2night, your love will keep me warm Hold me in your arms 2night, we'll make it through the storm The world's such an empty place Without a love 2 keep U warm Oh, hold me in your arms 2night Don't U know we'll make it, make it through the storm Yeah, yeah, yeah, yeah [x2] (We're gonna make it, we got 2 make it) (We're gonna make it) [repeats in BG] Make it through the storm The wind, the wind, your heart is so cold I can make it Make it through the storm Your love, your love, your love is pain and pleasure U, it's U, it's U I'll always treasure We'll make it through the storm [x2]

 

Vertaling

Dus nu wil je me verlaten, maar waarom wil je niet zeggen Vertel me dan niet waarom, vertel me alleen dat U nooit weg zult gaan Oh, geef het nu niet op, meisje, we hebben al zoveel meegemaakt Oh, kan je niet zien dat jij het enige bent waar ik nog voor leef De wereld is een koude en lege plaats Without a love 2 keep you warm Oh, hou me in je armen 2nacht Weet je niet dat we het zullen redden, door de storm heen komen Onze liefde is pijn en plezier maar ik blijf volhouden Cuz I never want 2 lose your love, gotta help me make it strong Hou me stevig vast, ik ben van jou vannacht, jouw liefde zal me warm houden Hou me in je armen vannacht, we komen door de storm The world's such an empty place Without a love 2 keep U warm Oh, hou me in je armen 2-nacht Don't U know we'll make it, make it through the storm Yeah, yeah, yeah, yeah [x2] (We're gonna make it, we got 2 make it) (We're gonna make it) [herhaalt in BG] Make it through the storm De wind, de wind, je hart is zo koud I can make it Make it through the storm Jouw liefde, jouw liefde, jouw liefde is pijn en plezier U, het is U, het is U die ik altijd zal koesteren We'll make it through the storm [x2]