Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Prince Of Egypt Songtekst: The Plagues (let My People Go)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Prince Of Egypt - The Plagues (let My People Go) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van The Plagues (let My People Go)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Prince Of Egypt! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter P van Prince Of Egypt en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals The Plagues (let My People Go) .

Origineel

once i called you brother, once i thought a chance to make you laugh was all i ever wanted. i send the thunder from the sky, i send the fire raining down. and even now i wish that god chose another, serving is your foe on his behalf is the last thing that i wanted. i send a hail of burning ice, on ev'ry field, on ev'ry town. this was my home, al this pain and devastation, how it tortures me insides, all the innocent who suffer, from your stubbornness and pride.

 

Vertaling

zodra ik noemde je broer, zodra ik dacht een kans te maken je aan het lachen was alles wat ik ooit wilde. Ik stuur de donder uit de hemel, ik stuur het vuur regent. en zelfs nu ik wens dat God koos een ander, waar is uw vijand namens hem is het laatste wat ik wilde. Ik stuur een regen van brandende ijs, op ev'ry veld, op ev'ry stad. dit was mijn thuis, al deze pijn en verwoesting, hoe het martelt me ​​binnenkant, alle onschuldigen die lijden, uit uw koppigheid en trots.