Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: prince Songtekst: old friends 4 sale

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: prince - old friends 4 sale ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van old friends 4 sale? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van prince! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van prince en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals old friends 4 sale .

Origineel

The sun set in my heart this evenin' Cause an old friend of mine got lost in the jive Little did she know, when you're stuck in the snow Nobody gets out alive Tears fall gently in my garden As I wait in vain for my sweet baby to call I guess what my own brother told me was true He had been with my sweet baby and she never really loved me at all Night fell so dark this evenin' The moon wasn't shinin' nowhere Sometimes that old light in the alley would light up this old heart of mine But now I'm wonderin' if there's someone up there who really cares The night fell darkest in Persia What used to flow blue is now flowin' black Many a doctor can try, but only heaven knows why When it comes to love Why do some men, why do some men turn their backs? Can't somebody please tell me? Maybe the morning air will make me feel better Oh, I hope better than I feel right now Last night a stranger took my picture and then he, uh.. He asked if I'd buy it, huh I said I guess I don't know how Old, old friends for sale Get'em while the gettin' is hot But you better watch out, they'll kiss you until they get what you got And they'll show you the friends that they're not Old friends for sale

 

Vertaling

De zon ging onder in mijn hart deze avond Cause an old friend of mine got lost in the jive Little did she know, when you're stuck in the snow Niemand komt er levend uit Tranen vallen zachtjes in mijn tuin Terwijl ik tevergeefs wacht tot mijn lieve baby belt Ik denk dat wat mijn eigen broer me vertelde waar was Hij was bij m'n liefje geweest en ze heeft nooit echt van me gehouden De nacht viel zo donker deze avond The moon wasn't shinin nowhere Soms verlichtte dat oude licht in de steeg dit oude hart van mij Maar nu vraag ik me af of er daarboven iemand is die echt om me geeft De nacht werd het donkerst in Perzië Wat eerst blauw stroomde, stroomt nu zwart Menig dokter kan het proberen, maar alleen de hemel weet waarom Als het op liefde aankomt Waarom keren sommige mannen, waarom keren sommige mannen hun rug toe? Kan iemand me dat alsjeblieft vertellen? Misschien zal de ochtendlucht me beter doen voelen Oh, ik hoop beter dan ik me nu voel Gisteravond nam een vreemdeling een foto van me en toen... Hij vroeg of ik hem wilde kopen. Ik zei dat ik denk dat ik niet weet hoe Oude, oude vrienden te koop Pak ze nu het nog kan Maar pas maar op, ze kussen je tot ze hebben wat jij hebt En ze zullen je de vrienden laten zien die ze niet zijn Oude vrienden te koop