Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Prince Royce Songtekst: Back It Up

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Prince Royce - Back It Up ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Back It Up? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Prince Royce! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter P van Prince Royce en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Back It Up .

Origineel

What's up, baby? It's your new boyfriend Royce Oh yeah You know, this got that dancehall feel to it Prince Royce Mr. Worldwide J Lo, that's right [Verse 1: Royce] That body kills me (Yeah!) And those cat eyes Oh my Gosh, oh my God (Oh mama) And you know that you have it (Yeah!) You got me crazy Oh my Gosh, oh my God (Oh mama) [Pre-Chorus] It feels so good when you move (So real) You turn me on, I wanna do you [Chorus: Royce & J.Lo] I like you like I like no one else Baby, back back back it up (Give it to me sexy papi Give it to me sexy papi) I want to stay with you Baby, back back back it up (Give it to me sexy papi Give it to me sexy papi) [Verse 2: Jennifer Lopez] You leave me breathless (Yeah!) You have me like Oh my Gosh, oh my God (Oh mama) This is indescribable (Yeah!) Say it over and over Oh my God, oh my God (Oh mama) [Pre-Chorus] [Chorus: Royce & J.Lo] [Verse 3: Pitbull & J.Lo] Boom boom mami mami mami Damn you sexy (Boom boom daddy daddy daddy Damn you fine) Boom boom mami mami mami You on fire (Boom boom daddy daddy daddy Let's ride) She loves it She loves madness She is beautiful She is a tasty delight Take it easy with her But at the same time she's hard, hard She knows how to do the mixer What's Dora's mom's name? Mamadora (lit. sucker) It's a pleasure madam Now is up To the top, to the bottom Give me a shot To the top, to the bottom Give your goodness that the badass is here [Pre-Chorus 2: Royce & J.Lo] Give it to me sexy mami, give it to me sexy mami Give it to me sexy papi, give it to me sexy papi So back back back it up [Chorus: Royce & J.Lo] I love it when you drop it down Baby, back back back it up (Give it to me sexy papi Give it to me sexy papi) I want to stay with you Baby, back back back it up (Give it to me sexy papi Give it to me sexy papi) I like you like I like no one else Baby, back back back it up (Give it to me sexy papi Give it to me sexy papi) You turn around and make it bounce Baby, back back back it up (Give it to me sexy papi Give it to me sexy papi) Taken from

 

Vertaling

Hoe gaat het schat? Het is je nieuwe vriendje Royce O ja Weet je, dit werd dat dancehall gevoel Prins Royce Meneer Wereldwijd J Lo, dat klopt [Verse 1: Royce] Dat lichaam doodt me (Yeah!) En die kat ogen Oh mijn god, oh mijn God, (Oh mama) En je weet dat je het hebt (Yeah!) Je hebt me gek Oh mijn god, oh mijn God, (Oh mama) [Pre-Chorus] Het voelt zo goed wanneer u zich verplaatst (So real) Je zet me op, ik wil doen u [Chorus: Royce & J.Lo] Ik hou van je zoals ik wil niemandanders Baby, terug terug back-up (Geef het aan me sexy papi Geef het aan me sexy papi) Ik wil bij je blijven Baby, terug terug back-up (Geef het aan me sexy papi Geef het aan me sexy papi) [Verse 2: Jennifer Lopez] Je laat me ademloos (Yeah!) Je hebt me als Oh mijn god, oh mijn God, (Oh mama) Dit is onbeschrijflijk (Yeah!) Zeg het over en Oh mijn God, oh mijn God, (Oh mama) [Pre-Chorus] [Chorus: Royce & J.Lo] [Verse 3: Pitbull & J.Lo] Boom boom mami mami mami Verdommesexy (Boom boom papa papa papa Verdomme je fijn) Boom boom mami mami mami Je on fire (Boom boom papa papa papa Laten we rijden) Ze vindt het Ze houdt van de waanzin Ze is mooi Ze is een smakelijke genot Take it easy met haar Maar op hetzelfde moment is ze hard, hard Ze weet hoe de mixer te doen Wat is de naam Dora's moeder? Mamadora (lit. sucker) Het is een genoegen madam Nu is up Naar boven, naar beneden Geef me een schot Naar boven, naar beneden Geef je goedheid dat de badassis hier [Pre-Refrein 2: Royce & J.Lo] Geef het aan me sexy mami, geef het aan me sexy mami Geef het aan me sexy papi, geef het aan me sexy papi Dus terug terug back-up [Chorus: Royce & J.Lo] Ik hou ervan als je het laat vallen naar beneden Baby, terug terug back-up (Geef het aan me sexy papi Geef het aan me sexy papi) Ik wil bij je blijven Baby, terug terug back-up (Geef het aan me sexy papi Geef het aan me sexy papi) Ik hou van je zoals ik wil niemand anders Baby, terug terug back-up (Geef het aan me sexypapi Geef het aan me sexy papi) Je draait je om en maakt het stuiteren Baby, terug terug back-up (Geef het aan me sexy papi Geef het aan me sexy papi) Genomen uit