Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Prince Royce Songtekst: Crazy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Prince Royce - Crazy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Crazy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Prince Royce! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter P van Prince Royce en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Crazy .

Origineel

Crazy You got me crazy, crazy Turn me on (you can be my lady, lady) Turn me on (you got me crazy, crazy) Turn me on (you can be my lady, ladddyyy) Oooo you turn me on When I walk in the club I can feel she got that swag (got that swag) She's really tight for her type I know if she move that fast Oooo she really hold that body She only wears Armani And everything she do ... ooo she turns me on You got me crazy, crazy Turn me on (you can be my lady, lady) Turn me on (you got me crazy, crazy) Turn me on (you can be my lady, ladddyyy) Oooo you turn me on Hey, I can ride in the front of the club ,I can take you home Just bring your friends and I'll bring my boys and we put on a show Ooo I wanna tear that body (tell me what you want) Move for all Bacardi Ooo you turn me on You got me crazy, crazy Turn me on (you can be my lady, lady) Turn me on (you got me crazy, crazy) Turn me on (you can be my lady, ladddyyy) Oooo you turn me on Baby, show me what you got and we can party come and shake your body, and get me Freakyyyy Baby yo quiero agarrarte y yo quiero tocarte Baby, show me what you got and we can party come and shake your body, and get Freakyyyy Baby yo quiero agarrarte y yo quiero tocarte You got me crazy, crazy Turn me on (you can be my lady, lady) Turn me on (you got me crazy, crazy) Turn me on (you can be my lady, ladddyyy) Oooo you turn me on

 

Vertaling

Crazy Je hebt me gek, gek Turn me on (kun je mijn dame, dame) Turn me on (je hebt me gek, gek) Turn me on (kun je mijn vrouw worden, ladddyyy) Oooo je mij inschakelt Als ik loop in de club waar ik kan voelen ze kreeg dat swag (Heb dat swag) Ze is echt krap voor haar type weet ik of ze dat snel bewegen Oooo ze echt houden dat lichaam Ze draagt ​​alleen Armani En alles wat ze doen ... ooo ze turns me on Je hebt me gek, gek Turn me on (kun je mijn dame, dame) Turn me on (je hebt me gek,crazy) Turn me on (kun je mijn vrouw worden, ladddyyy) Oooo je mij inschakelt Hey, kan ik rijden in de voorkant van de club, kan ik je naar huis brengen Breng je vrienden en ik zal mijn jongens te brengen en we op een show Ooo ik wil scheuren dat lichaam (Vertel me wat je wilt) Bewegen voor alle Bacardi Ooo je mij inschakelt Je hebt me gek, gek Turn me on (kun je mijn dame, dame) Turn me on (je hebt me gek, gek) Turn me on (kun je mijn vrouw worden, ladddyyy) Oooo je mij inschakelt Baby, laat me zien wat je hebt en we kunnenpartij kom en schud je lichaam, en krijg me Freakyyyy Baby yo quiero agarrarte y yo quiero tocarte Baby, laat me zien wat je hebt en we kunnen feesten kom en schud je lichaam, en krijg Freakyyyy Baby yo quiero agarrarte y yo quiero tocarte Je hebt me gek, gek Turn me on (kun je mijn dame, dame) Turn me on (je hebt me gek, gek) Turn me on (kun je mijn vrouw worden, ladddyyy) Oooo je mij inschakelt