Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Prince Royce Songtekst: Eres Tu

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Prince Royce - Eres Tu ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Eres Tu? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Prince Royce! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter P van Prince Royce en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Eres Tu .

Origineel

Tu Me Haces Vivir Tu Me Haces Soñar Se Me Para Y Se Agita El Corazón Tu Me Haces Reír Tu Me Haces Llorar Pero Nada Importa Cuando Te Veo Cuando Te Tengo Se Me Van Las Horas Cuando Te Siento Cuando Te Beso Es Tan Natural Eres Tu Eres Tu Eres Tu La Que Llena Y Alimenta Mi Amor Eres Tu Eres Tu Eres Tu La Que Llena Y Alimenta Mi Amor Eres Tu Tu Complementas Todo Mi Universo Lo Logras Todo Solo Con Un Beso No Te Demores Que Te Voy Amar Tonight Tonight Tonight Cuando Te Veo Cuando Te Tengo Se Me Van Las Horas Cuando Te Siento Cuando Te Beso Es Tan Natural Hay Algo En Tus Ojos Algo En Ti Que Me Hace Quererte Y Vivir Eres Tu Eres Tu Eres Tu La Que Me Complementeas  La Que Tiene Lindos Ojos Y Me Tiene A Su Antojo Eres Tuu Eres Tu Eres Tu La Que Llena Y Alimenta Mi Amor Eres Tu (x6)

 

Vertaling

Tu Me Haces Vivir Tu Me Haces Soñar Se Me Para Y Se Agita El Corazón Tu Me Haces Reír Tu Me Haces Llorar Pero Nada Importa Cuando Te Veo Cuando Te Tengo Se Me Van Las Horas Cuando Te Siento Cuando Te Beso Es Tan Natural Eres Tu Eres Tu Eres Tu La Que Llena Y Alimenta Mi Amor Eres Tu Eres Tu Eres Tu La Que Llena Y Alimenta Mi Amor Eres Tu Tu Complementas Todo Mi Universo Lo Logras Todo Solo Con Un Beso No Te Demores Que Te Voy Amar Tonight Tonight Tonight Cuando Te Veo Cuando Te Tengo Se Me Van Las Horas Cuando Te Siento Cuando Te Beso Es Tan Natural Hay Algo En Tus Ojos Algo En Ti Que Me Hace Quererte Y Vivir Eres Tu Eres Tu Eres Tu La Que Me Complementeas  La Que Tiene Lindos Ojos Y Me Tiene A Su Antojo Eres Tuu Eres Tu Eres Tu La Que Llena Y Alimenta Mi Amor Eres Tu (x6)