Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Prince Royce Songtekst: Me Encanta

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Prince Royce - Me Encanta ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Me Encanta? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Prince Royce! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter P van Prince Royce en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Me Encanta .

Origineel

Hoy lograste seducirme Y terminamos visitando el mismo hotel Con tu trampa me envolviste Pues conoces mi debilidad muy bien. Una vez mas me convenciste, Es imposible resistirme a tu miel Lo mantenemos invisible Soy tu amigo, amante fiel. Es que me encanta Cuando tu y yo Hacemos el amor A escondidas en silencio Pero nos gusta a los dos. (x2) Cada noche mas te extraño, En tu cuerpo caigo una y otra vez Poco a poco mas me engaño Soñando que algún día seas mi mujer. Una vez mas me convenciste, Es imposible No querer tocar tu piel Lo mantenemos invisible Tu amigo amante fiel. Es que me encanta Cuando tu y yo Hacemos el amor A escondidas en silencio Pero nos gusta a los dos. (x4) Es que me encanta Cuando tu y yo Hacemos el amor. Es que me encanta Cuando tu y yo Entramos en calor. (x2) En mi cuarto, en la playa In the shower En tu cama y en el carro.

 

Vertaling

Vandaag heb je verleiden En uiteindelijk moesten we een bezoek aan het zelfde hotel Met je val gewikkeld ik het Nou, je kent mijn zwakheid zeer goed. Nogmaals overtuigde me, Het is onmogelijk om je honing weerstaan Wij houden ongeziene Ik ben je vriend, trouwe minnaar. Het is dat ik hou van Wanneer u en ik We de liefde Een stille verborgen Maar we willen ze allebei. (X2) Elke avond meer ik mis je, In je lichaam opnieuw en opnieuw vallen Beetje bij beetje Ik bedrogen Dromen someday mijn vrouw. Nogmaals overtuigde me, Onmogelijk Niet willen uw huid aan te raken Wij houden ongeziene Uw trouwe liefhebbende vriend. Het is dat ik hou van Wanneer u en ik We de liefde Een stille verborgen Maar we willen ze allebei. (X4) Het is dat ik hou van Wanneer u en ik We houden. Het is dat ik hou van Wanneer u en ik We gingen in warmte. (X2) In mijn kamer, op het strand In de douche In je bed en in de auto.