Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Prince Royce Songtekst: Rechazame

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Prince Royce - Rechazame ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Rechazame? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Prince Royce! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter P van Prince Royce en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Rechazame .

Origineel

Rechazame Tu me enamoraste a mi Tu me hiciste sonreir Sabiendo la situacion Y que los dos Tenemos nuestro amor Vivimos escondidos Escucha de mi cancion Ayyy rechazame Es que no puedo acceptar tu amor Ayy olvidame Aunque nos duela ay que acceptar ese dolor Es que yo tengo mi mujer y tu tienes tu novio Yo no, no quiero ser infiel me matara la tentacion This is for ya'll players out there;; and I'm not just talkin' about the fellas;; You already know what it is;; Royce; Too strong; Y se Que conmigo tu eres feliz No podemos seguir asi Terminaremos sufriendo oohh' Nuestro amor Tiene que terminar aqui Yo no quiero pero es asi Aunque me duele el corazon oohh' Ayy rechazarme Esque no puedo acceptar tu amor Ayy olvidame Aunque nos duela ay que acceptar ese dolor Es que yo tengo mi mujer y tu tienes tu novio Yo no, no quiero ser infiel me matara la tentacion Y entiende Entiende corazon Y ayy entiende Entiende porfavor na na na naaa Y ayy rechazarme Es que no puedo acceptar tu amor Ayy olvidame Aunque nos duela ay que acceptar ese dolor Esque yo tengo mi mujer y tu tienes tu novio Yo no, no quiero ser infiel me matara la tentacion

 

Vertaling

Rechazame Je verliefd op me mijn Je deed me glimlachen Het kennen van de situatie En de twee We hebben onze liefde We leven verborgen Luister naar mijn lied Ayyy rechazame Ik kan niet Accepteer je liefde Ayy Olvidame Hoewel het pijn doet om en om die pijn te accepteren Is dat ik mijn vrouw heb en je hebt je vriendje Ik wil niet ontrouw aan de verleiding om mij te doden Dit is voor YA'LL spelers die er zijn;; en ik ben niet alleen maar praten 'over de jongens;; Je weet al wat het is;; Royce; Te sterk; En Voor mij ben je tevreden We kunnen niet zo doorgaan Oohh lijden zal eindigen ' Onze liefde Het moet hier eind Ik wil niet, maar het is zo Hoewel mijn hart pijn oohh ' Ayy verwerpen Esque Accepteer je liefde kan ik niet Ayy Olvidame Hoewel het pijn doet om en om die pijn te accepteren Is dat ik mijn vrouw heb en je hebt je vriendje Ik wil niet ontrouw aan de verleiding om mij te doden En weet Begrijp Hart En ayy begrijpen Begrijp alsjeblieft na nvt nvtnaaa En ayy verwerpen Ik kan niet Accepteer je liefde Ayy Olvidame Hoewel het pijn doet om en om die pijn te accepteren Ik heb mijn vrouw esque en je hebt je vriendje Ik wil niet ontrouw aan de verleiding om mij te doden