Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Prince Royce Shakira Songtekst: Deja Vu

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Prince Royce Shakira - Deja Vu ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Deja Vu? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Prince Royce Shakira! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter P van Prince Royce Shakira en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Deja Vu .

Origineel

(feat. Shakira) Ayayayayayayai Ayayayayayayai Tú me abriste las heridas Que ya daba por curadas Con limón, tequila y sal Una historia repetida Solamente un déjà vu Que nunca llega a su final Mejor me quedo solo Y me olvido de tus cosas De tus ojos Mejor esquivo el polvo No quiero caer de nuevo en esa foto de locura De hipocresía total ¿Quién puede hablar del amor? ¿Y defenderlo? Que levante la mano, por favor ¿Quién puede hablar del dolor? Pagar la fianza Pa' que salga de mi corazón Si alguien va a hablar del amor Te lo aseguro Esa no voy a ser yo Esa no voy a ser yo Esta idea recurrente Quiere jugar con mi mente Pa' volverme a engatusar Una historia repetida Solamente un déjà vu Que nunca llega a su final Mejor me quedo sola Y me olvido de tus cosas De tus ojos Mejor esquivo el polvo No quiero caer de nuevo en esa foto de locura De hipocresía total ¿Quién puede hablar del amor? ¿Y defenderlo? Que levante la mano, por favor ¿Quién puede hablar del dolor? Pagar la fianza Pa' que salga de mi corazón Si alguien va a hablar del amor Te lo aseguro Esa no voy a ser yo ¿Quién puede hablar del amor? ¿Y defenderlo? Que levante la mano, por favor ¿Quién puede hablar de dolor? Pagar la fianza Pa' que salga de mi corazón Si alguien va a hablar del amor Te lo aseguro Esa no voy a ser yo Esa no voy a ser yo

 

Vertaling

(feat. Shakira) Ayayayayayayai Ayayayayayayai Je hebt mijn wonden geopend Dat vond ik al genezen Met citroen, tequila en zout Een herhaalde geschiedenis Gewoon een déjà vu Daar komt nooit een einde aan Ik blijf liever alleen En ik vergeet je spullen Van je ogen Ik kan het stof maar beter ontwijken Ik wil niet weer voor die gekke foto vallen Van totale hypocrisie Wie kan er over liefde praten? En het verdedigen? Steek je hand omhoog alsjeblieft Wie kan er over pijn praten? Borgtocht Zodat het uit mijn hart komt Als iemand over liefde gaat praten ik verzeker Dat zal ik niet zijn Dat zal ik niet zijn Dit terugkerende idee Wil met mijn verstand spelen Pa 'om me weer te vleien Een herhaalde geschiedenis Gewoon een déjà vu Daar komt nooit een einde aan Ik kan beter alleen blijven En ik vergeet je spullen Van je ogen Ik kan het stof maar beter ontwijken Ik wil niet weer voor die gekke foto vallen Van totale hypocrisie Wie kan er over liefde praten? En het verdedigen? Steek je hand omhoog alsjeblieft Wie kan er over pijn praten? Borgtocht Zodat het uit mijn hart komt Als iemand over liefde gaat praten ik verzeker Dat zal ik niet zijn Wie kan er over liefde praten? En het verdedigen? Steek je hand omhoog alsjeblieft Wie kan er over pijn spreken? Borgtocht Zodat het uit mijn hart komt Als iemand over liefde gaat praten ik verzeker Dat zal ik niet zijn Dat zal ik niet zijn