Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Prince Royce Songtekst: Stand By Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Prince Royce - Stand By Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Stand By Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Prince Royce! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter P van Prince Royce en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Stand By Me .

Origineel

when the night has come and the land is dark Y la luna es la luz que brilla ante mí Miedo no, no tendre, oh I wont, no me asustare Just as long as you stand, stand by me And darling, darling stand by me oh stand by me Oh stand, junto a mí, junto a mí. Y aunque las montañas o el cielo caiga No voy a preocuparme porque se Que tu estas, junto a mi No llorare , no llorare oh, I won’t shed a tear Porque se, que tu estas junto a mi And darling, darling stand by me oh stand by me Oh stand, stand by me, stand by me "Thats class right there." And darling, darling stand by me oh stand by me Oh stand, junto a mí, junto a mí. x2 "Come on, swagger, too strong, whats my name? Royce." And darling, darling stand by me oh stand by me Oh stand, junto a mi, junto a mí. Send "Stand By Me" Ringtone to your Cell Please correct Stand By Me lyrics here. Please add new lyrics to album Prince Royce here. Please add new lyrics of Prince Royce here. Request new Prince Royce lyrics here.

 

Vertaling

Wanneer de nacht je eet en het land is donker En de maan is het licht dat schijnt voor mij Vrees niet, ik niet zal hebben, oh I wont, doe mij niet bang Net zo lang als je staat, stand by me En lieveling, lieveling blijf bij mij Oh stand by me Oh, staan ??naast me, naast me. En hoewel de bergen of de hemel naar beneden valt Ik zal niet zorgen te maken omdat Dat je bent, door mijn Niet huilen, niet huilen oh, ik zal geen traan Want ik weet, dat je naast me En lieveling, lieveling blijf bij mij Oh stand by me Oh stand, stand by me, stand by me "Dat is klasse daar." En lieveling, lieveling blijf bij mij Oh stand by me Oh, staan ??naast me, naast me. x2 "Kom op, branie, te sterk, wat is mijn naam? Royce." En lieveling, lieveling blijf bij mij Oh stand by me Oh stand, stand by me, naast me. Send "Stand By Me" Ringtone to your Cell Gelieve Stand By Me correct hier. Voeg nieuwe teksten om het album Prince Royce hier. Vul hier het toevoegen van nieuwe teksten van Prince Royce. Verzoek nieuwe Prince Roycelyrics hier.