Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Prince Royce Songtekst: Te Robare

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Prince Royce - Te Robare ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Te Robare? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Prince Royce! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter P van Prince Royce en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Te Robare .

Origineel

Vertaling van "Te robaré" door Prince Royce van Spaans naar Engels (Versie #1) Tus padres no me aceptan en casa, Y yo no aguanto el deseó de tenerte otra vez, Tus caricias, tu cuerpo, me llama "Hay no no no lo pensare" Por tu ventana yo entrare. Tu eres quién a mí me hace soñar Tu eres quién a mí me hace palpitar Tu eres quién a mí... me tiene loco (me tiene loco), No importa el peligro, yo te quiero ver No me importa quién me busque, contigo estaré No me importa el que digan, que por ti ando loco. Te robaré esta noche..... jaaaaa uoh Te robaré esta noche...... juuuuuuuu Te robaré esta noche..... jaaaaa uoh Te besaré esta noche..... juuuuuuuu Te robaré esta noche..... jaaaaa uoh Te robaré esta noche.... juuuummmmm Te robaré esta noche..... jaaaaa uoh Te besaré esta noche Serás mía esta noche (te robaré). (Shake it huuuu) (Yeah yeah) (I'm still in your heart) (Let's go) Tu eres quién a mi me hace sońar Tu eres quién a mi me hace palpitar Tu ere quién a mi me tiene loco (me tiene loco), No importa el peligro yo te quiero ver No me importa quién me busque contigo estaré No me importa el que digan que por ti ando loco. Te robaré esta noche..... jaaaaa uoh Te robaré esta noche.... (te robaré) Te robaré esta noche..... jaaaaa uoh Te besaré esta noche... (te robaré) Te robaré esta noche (yo).... jaaaaa uoh Te robaré esta noche... (teee robaré) Te robaré esta noche ...(yo teee) Te besaré esta noche.... (yooo) Serás mía esta noche ....(te robaré). Te abrasare (te abrasare) En tu cama yo te lo haré (te lo haré) Llegaré (llegaré) Ah donde tu quieras En tu cama te quemare Te comeré desde la cabeza hasta los pies Haaaaaa uoh uoh Haaaaaa uoh uoh Haaaaaa uoh uoh.

 

Vertaling

Vertaling van "ik steel" Prince Royce deur van Engels to Spaans (Versie # 1) Je ouders me niet accepteren thuis En ik kan niet tegen de wilde je weer, Je aanraking, je lichaam, bel me "Er is geen geen Pensare" Het komt je raam. Jij bent degene die maakt me dromen Jij bent degene die maakt me kloppen Wie je bent voor mij ... Ik heb gek (heb me gek) Ongeacht het gevaar, ik wil dat je ziet Kan me niet schelen wie Mij zoeken, je zult Kan me niet schelen om te zeggen,that'm gek voor je. Ik zal vanavond ..... jaaaaa UOH stelen Ik zal vanavond ...... juuuuuuuu stelen Ik zal vanavond ..... jaaaaa UOH stelen Ik kus ..... vanavond juuuuuuuu Ik zal vanavond ..... jaaaaa UOH stelen Ik zal vanavond stelen .... juuuummmmm Ik zal vanavond ..... jaaaaa UOH stelen Ik zal vanavond kus U zult van mij vanavond (je stelen). (Shake it Huuuu) (Yeah yeah) (Ik ben nog steeds in je hart) (Let's go) Jij bent degene die maakt me te dromen mijn Jij bent degene die maakt me sloeg mijn Uwere is me die mijn gekke (got me gek) Ongeacht het gevaar Ik wil dat je ziet Kan me niet schelen wie je me kunt vinden Kan me niet schelen wie gek say'm voor u. Ik zal vanavond ..... jaaaaa UOH stelen Ik zal vanavond stelen .... (ik zal stelen) Ik zal vanavond ..... jaaaaa UOH stelen Ik zal je vanavond kussen ... (ik zal stelen) Ik zal vanavond stelen (Yo) .... jaaaaa UOH Ik zal vanavond stelen ... (stelen Teee) Ik zal vanavond stelen ... (I TEEE) Ik kus vanavond .... (yooo) U zult van mij zijnvanavond .... (ik zal stelen). Je verbrandt (je branden) In je bed zal ik doen (je wil) Ik zal er zijn (komt) Ah waar u wilt In je bed je verbrand Ik zal je eet van kop tot teen Haaaaaa UOH UOH Haaaaaa UOH UOH Haaaaaa UOH UOH.