Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Prince Songtekst: Take Me With You

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Prince - Take Me With You ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Take Me With You? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Prince! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter P van Prince en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Take Me With You .

Origineel

I can't disguise the pounding of my heart It beats so strong It's in your eyes what can I say They turn me on I don't care where we go I don't care what we do I don't care pretty baby Just take me with u Come on and touch the place in me That's calling out your name We want each other oh so much Why must we play this game? Don't care where we go I don't care what we do I don't care pretty baby Just take me with u I don't care if we spend the night at your mansion I don't care if we spend the night on the town All I want is 2 spend the night together All I want is 2 spend the night in your arms To be around u is so-oh right You're sheer perfection (thank u) Drive me crazy, drive me all night Just don't break up the connection I don't care where we go I don't care what we do I don't care pretty baby Just take me with u I don't care where we go I don't care what we do I don't care pretty baby Just take me with u Just take me with u Oh won't u take me with u Honey take me with u

 

Vertaling

Ik kan niet verhullen de beukende van mijn hart Het slaat zo sterk Het is in uw ogen wat kan ik zeggen Ze zet me aan Kan me niet schelen waar we heen gaan Kan me niet schelen wat we doen Ik heb geen mooie baby care Neem mij met u Kom op en raak de plaats in mij Dat roept je naam We willen elkaar oh zo veel Waarom moeten wij dit spel te spelen? Maakt niet uit waar we heen gaan Kan me niet schelen wat we doen Ik heb geen mooie baby care Neem mij met u Kan me niet schelen als we de nacht doorbrengen op je mansion Ikniet schelen als we de nacht doorbrengen op de stad Alles wat ik wil is 2 brengen de nacht samen Alles wat ik wil is 2 brengen de nacht door in je armen Te zijn rond u is zo-oh rechts Je bent pure perfectie (dank u) Me gek, maakt me de hele nacht Gewoon niet breken de verbinding Kan me niet schelen waar we heen gaan Kan me niet schelen wat we doen Ik heb geen mooie baby care Neem mij met u Kan me niet schelen waar we heen gaan Kan me niet schelen wat we doen Ik heb geen mooie baby care Neem mij met u Neem mij met u Oh zal niet u me met u Honing neem me met u