Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Prince Songtekst: The Beautiful Ones

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Prince - The Beautiful Ones ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van The Beautiful Ones? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Prince! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter P van Prince en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals The Beautiful Ones .

Origineel

Baby, Baby, Baby What's It Gonna Be Baby, Baby, Baby Is It Him Or Is It Me? Don't Make Me Waste My Time Don't Make Me Lose My Mind Baby Baby, Baby, Baby Can't U Stay With Me Tonight Oh Baby, Baby, Baby Don't My Kisses Please U Right U Were So Hard 2 Find The Beautiful Ones, They Hurt U Everytime Paint A Perfect Picture Bring 2 Life A Vision In One's Mind The Beautiful Ones Always Smash The Picture Always Everytime If I Told U Baby That I Was In Love With U Oh Baby, Baby, Baby If We Got Married Would That Be Cool? U Make Me So Confused The Beautiful Ones U Always Seem 2 Lose Baby, Baby, Baby, Baby, Baby, Baby, Baby, What's It Gonna Be Baby? Do U Want Him? Or Do U Want Me? Cause I Want U Said I Want U Tell Me, Babe Do U Want Me? I Gotta Know, I Gotta Know Do U Want Me? Baby, Baby, Baby Listen 2 Me I May Not Know Where I'm Going (Babe) I Said I May Not Know What I Need One Thing, One Thing's 4 Certain Baby I Know What I Want, Yeah And If It Please U Baby Please U, Baby I'm Begging Down On My Knees I Want U Yes I Do Baby, Baby, Baby, Baby I Want You Yes I Do

 

Vertaling

Baby, Baby, Baby Wat gaat het worden Gonna Baby, Baby, Baby Is hij het of is het aan mij? Don't Make Me mijn tijd verspillen Don't Make Me Lose My Mind Baby Baby, Baby, Baby U kan niet Stay With Me Tonight Oh Baby, Baby, Baby Niet mijn kussen Gelieve u recht U was zo Hard 2 Find The Beautiful Ones, Ze Hurt U Everytime Paint een perfect beeld Breng 2 Life een visie in de geest The Beautiful Ones Altijd Smash The Picture Altijd Everytime Als ik Told U Baby Dat ik verliefd was op U Oh Baby, Baby, Baby Als We Got Married Zou dat Cool? U Make Me So Confused The Beautiful Ones U lijkt altijd 2 Lose Baby, Baby, Baby, Baby, Baby, Baby, Baby, Wat is er It Gonna Be Baby? Heeft U wil hem? Of Do U Want Me? Want ik wil U Zei dat ik wil U Tell Me, Babe Do U Want Me? I Gotta Know, I Gotta Know Do U Want Me? Baby, Baby, Baby Listen 2 Me Ik weet niet waar I'm Going (Babe) I Said I kan niet weten wat ik nodig Een ding, een ding is 4 worden bepaalde Baby Ik weet wat ik wil, Yeah En indien het UBaby Gelieve U, Baby Ik smeek Down On My Knees I Want U Yes I Do Baby, Baby, Baby, Baby Ik Wil Je Yes I Do