Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: princess Songtekst: after the love has gone

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: princess - after the love has gone ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van after the love has gone? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van princess! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van princess en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals after the love has gone .

Origineel

I read the words time and time again I could not believe my eyes. You broke my heart in ev'ry line - how you hurt me! When I think about how it used to be We'd see each other every day. Now you say things have changed - how you hurt me! After the love has gone How can I go on? When there's nothing anyone can do I'm still in love with you. After the love has gone - love has gone - oh I must be strong But life must go on after the love has gone. I gave you ev'rything I gave you all my love How you make me feel secure. But now you shut the door - how you hurt me! After the love has gone how can I go on? . . . When there's nothing anyone can do I'm still in love with you. After the love has gone - love has gone - oh I must be strong But life must go on after the love has gone. After the love has gone how can I go on? When there's nothing anyone can do I'm still in love with you.

 

Vertaling

Ik las de woorden keer op keer Ik kon mijn ogen niet geloven. Je brak mijn hart in elke regel - hoe je me pijn deed! Als ik denk aan hoe het vroeger was We zagen elkaar elke dag. Nu zeg je dat dingen zijn veranderd - hoe je me pijn doet! Nadat de liefde is verdwenen Hoe kan ik verder gaan? Als er niets is wat iemand kan doen Ik ben nog steeds verliefd op je. Nadat de liefde is verdwenen - de liefde is verdwenen - oh Ik moet sterk zijn Maar het leven moet doorgaan nadat de liefde is verdwenen. I gave you ev'rything Ik heb je al mijn liefde gegeven Hoe je me veilig laat voelen. Maar nu sluit je de deur - hoe je me pijn doet! Als de liefde voorbij is hoe kan ik dan verder? . . . Als er niets is wat iemand kan doen Ik ben nog steeds verliefd op jou. Nadat de liefde is verdwenen - liefde is verdwenen - oh Ik moet sterk zijn Maar het leven moet verder gaan nadat de liefde is verdwenen. Nadat de liefde is verdwenen hoe kan ik verder gaan? Als er niets is wat iemand kan doen Ik ben nog steeds verliefd op jou.