Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Prinz Pi Songtekst: Parfum

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Prinz Pi - Parfum ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Parfum? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Prinz Pi! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter P van Prinz Pi en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Parfum .

Origineel

Während meiner Abwesenheit - habe ich mich schon gefragt Was ihr kack Wesen treibt) (oh mein fucking Gott!) Und ich für meinen Teil habe Listen gemacht Von leichter Aversion bis zu richtigem Hass Doch alle nieder zu schreiben habe ich nicht geschafft Denn eure Namen vergeuden wichtigen Platz Für den Plan diese Welt zu erobern Das Schiff bei Prometheus sah aus Wie die Hälfte des Donuts von Homer Ein großer Computer, tief unter dem Tower Von London, berechnet mein' Flow Am Ende der Gleichung steht Ypsilon O Ich bin wie Jesus zurückgekommen Deiner Mutter widme ich dieses Stück vom Song Ich bin zur Insel von Lost und zurück geschwommen Währenddessen bei deiner Crew - keiner verrückt die Bong

 

Vertaling

Tijdens mijn afwezigheid - Ik vroeg me af Wat denk je bullshit natuur drives) (oh verdomme mijn god!) En ik maakte lijsten van mijn kant Milde afkeer haat corrigeren Maar alles op te schrijven, heb ik niet in geslaagd Dat uw namen verspillen belangrijke plaats Voor het plan om de wereld te veroveren Het schip gekeken naar Prometheus Als de helft van de donuts van Homerus Een grote computer, diep onder de Toren Uit Londen, berekende mijn 'Flow Aan het eind van de vergelijkingYpsilon is O Ik kwam terug als Jezus Je moeder Ik draag dit stuk van het lied Ik zwom naar het eiland van Lost en terug Ondertussen op uw bemanning - geen gekke bong