Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: priscila nocetti Songtekst: só provocação

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: priscila nocetti - só provocação ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van só provocação? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van priscila nocetti! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van priscila nocetti en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals só provocação .

Origineel

Toda vez que eu passo jogo charme pra você,. Mas se chega junto eu digo "- não tem nada a ver",. Jogo o meu cabelo, faço o estilo sensual,. Seduzir e fazer jogo é fundamental.. É bem por aí mesmo, só provocação,. Eu quero ver você comendo aqui na minha mão.. É bem por aí mesmo, só pra te atiçar,. Te deixo apaixonado e fujo bem na hora H!. Bem na hora H,. Se você tentar me beijar,. Te faço me querer,. Mas eu não fico com você!

 

Vertaling

Elke keer als ik langskom, speel ik de charme voor je. Maar als je langskomt zeg ik, "Het heeft niets te betekenen," Ik speel met mijn haar, ik doe de sensuele stijl,. Verleiden en spelletjes spelen is fundamenteel... Het is daar, gewoon plagen,... Ik wil je zien eten hier in mijn hand... Het is net om de hoek, gewoon om je te plagen. Ik laat je in de liefde en ren weg op het juiste moment. Precies op tijd. Als je me probeert te kussen. Ik zal zorgen dat je me wilt. Maar ik blijf niet bij jou!