Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: priscilla renea Songtekst: baby please

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: priscilla renea - baby please ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van baby please? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van priscilla renea! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van priscilla renea en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals baby please .

Origineel

I took the sun, brought it down to the earth I took the air, and bottled it up I gave you the world, gave you my all I thought you deserved summer, spring, and fall Guess it was too much, and I pushed you away And all that I wanted, was for you to stay I apologized for all my mistakes But yet you still left me, that cold winter day I can't believe I'm lying here With nothing but the withered rose petals on the floor And torn up pictures of me lying in your arms A broken heart Now I'm so miserable Baby please, would you say what made you leave Would you tell me so I'll know And I won't do it anymore (what's on your mind, tell me) Please believe, I'll do all you ask of me If you tell me, would you tell me Would you say what made you leave I'm beggin' you please I don't mean, to sound like I need you But you have become much a part of me My heart doesn't beat Got no words to speak Whenever you're not here, whenever you leave Can't explain the feeling, but it's so much like Walking through the darkness, with nothing for light I'm prayin' you'll see, what I really need I'm praying you'll come back, you'll come back to me You just left me lying here, With nothing but the withered rose petals on the floor And torn of pictures of me lying in your arms A broken heart Now I'm so miserable Baby please, would you say what made you leave Would you tell me so I'll know And I won't do it anymore (i wont' do it anymore) Please believe, I'll do all you ask of me If you tell me, would you tell me Would you say what made you leave I'm beggin' you please I'm tryin' my hardest to, be the, best that I can for you You got, so much more love in you, I know it If I can just get you to show it Maybe we'd start over again You'd see the other side, of me You'd see a better side, of me I swallowed all my pride, I'm beggin' And I know that you know it I can't take no more so baby Please, would you say what made you leave (would you say what made you leave) Would you tell me so I'll know (oh) And I won't do it anymore (and I won't, and I won't do it) Please believe, I'll do all you ask of me (i'll do all you ask of me) If you tell me (would you tell me) Would you say what made you leave I'm beggin' you please Baby please (oh ooh) Would you say what made you leave Would you tell me so I'll know And I won't do it anymore Please believe, I'll do all you ask of me (yeah yeah) If you tell me, would you tell me Would you say what made you leave I'm beggin' you please (please) Oh oh oh Tell me so I'll know Oh I'm begging you please, yeah, yeah

 

Vertaling

Ik nam de zon en bracht die naar de aarde Ik nam de lucht, en bottelde het op Ik gaf je de wereld, gaf je mijn alles Ik dacht dat je de zomer, lente en herfst verdiende Guess it was too much, and I pushed you away En alles wat ik wilde, was dat je bleef Ik verontschuldigde me voor al mijn fouten Maar toch verliet je me, die koude winterdag Ik kan niet geloven dat ik hier lig Met niets anders dan verdorde rozenblaadjes op de vloer En verscheurde foto's van mij, liggend in jouw armen Een gebroken hart Now I'm so miserable Schatje alsjeblieft, wil je zeggen waarom je wegging Wil je het me vertellen zodat ik het weet En ik het niet meer zal doen (waar denk je aan, vertel het me) Geloof me alsjeblieft, ik zal alles doen wat je van me vraagt Als je het me vertelt, zou je het me vertellen Wil je zeggen waarom je wegging Ik smeek je, alsjeblieft Ik wil niet klinken alsof ik je nodig heb. Maar je bent een deel van me geworden Mijn hart klopt niet Ik heb geen woorden om te spreken Wanneer je er niet bent, wanneer je weggaat Ik kan het gevoel niet uitleggen, maar het is net alsof ik Wandelen door de duisternis, met niets als licht Ik bid dat je zult zien, wat ik echt nodig heb Ik bid dat je terugkomt, dat je terugkomt naar mij Je liet me hier gewoon liggen, met niets dan verdorde rozenblaadjes op de vloer En verscheurde foto's van mij, liggend in jouw armen Een gebroken hart Now I'm so miserable Schatje alsjeblieft, wil je zeggen waarom je wegging Wil je het me vertellen zodat ik het weet En ik het niet meer zal doen (ik zal het niet meer doen) Geloof me alsjeblieft, ik zal alles doen wat je van me vraagt Als je het me vertelt, zou je het me vertellen Wil je zeggen waarom je wegging? I'm beggin' you please Ik doe mijn best om het beste voor je te zijn dat ik kan. Je hebt zoveel meer liefde in je, ik weet het Als ik je zover kan krijgen dat je het laat zien Misschien kunnen we opnieuw beginnen Je zou de andere kant van me zien Je zou een betere kant van me zien. Ik heb al mijn trots ingeslikt, ik smeek je And I know that you know it I can't take no more so baby Alsjeblieft, wil je zeggen waarom je wegging (wil je zeggen waarom je wegging) Wil je het me vertellen zodat ik het weet (oh) And I won't do it anymore (en ik zal het niet doen, en ik zal het niet doen) Please believe, I'll do all you ask of me (ik zal alles doen wat je van me vraagt) If you tell me (would you tell me) Wil je zeggen waarom je wegging I'm beggin' you please Baby please (oh ooh) Would you say what made you leave Would you tell me so I'll know And I won't do it anymore Please believe, I'll do all you ask of me (yeah yeah) If you tell me, would you tell me Would you say what made you leave I'm beggin' you please (please) Oh oh oh Tell me so I'll know Oh Ik smeek je alsjeblieft, ja, ja