Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Priscilla Renea Songtekst: Dollhouse

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Priscilla Renea - Dollhouse ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Dollhouse? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Priscilla Renea! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter P van Priscilla Renea en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Dollhouse .

Origineel

Im just a girl, you're just a boy This is my heart, it's not a toy So what with you playin with my mind We used to be cool, it used to be love Now it's become, something like a job Like it or not, maybe things will changing right before our eyes I tried to be a picture perfect girl But you were in your own fantasy world Try to control me like some kind of barbie but that just ain't me Cause I ain't a doll, this aint a dollhouse Your way to old to be, puttin me down like this and playing around like this I ain't a doll, this ain't a dollhouse No I could never be stuck living life like this behind these four walls, I ain't a doll You call the shots, right down to my shoes. I liked what you liked cause you told me to An i dont think that you could even tell. I fell out of love, but it never showed I gave up on us so long ago But you'll never know, baby dont pretend like you know me so well I tried to be a picture perfect girl but you were in your own fantasy world try to control me like some kind of barbie but that just ain't me I ain't a doll, this aint a dollhouse Your way to old to be, puttin me down like this and playing around like this I ain't a doll, this ain't a dollhouse No I could never be stuck living life like this Behind these four walls I ain't a doll I'll never be made of plastic So glad that my hearts elastic No matter what you do I'll bounce back offa you Cut me but im not bleeding I tried to be a picture perfect girl but you were in your own fantasy world try to control me like some kind of barbie but that just ain't me I ain't a doll, this aint a dollhouse Your way to old to be, puttin me down like this and playing around like this I ain't a doll, this ain't a dollhouse No I could never be stuck living life like this Behind these four walls, I ain't a doll And I come with imperfections Epitome of perfection if you cant understand, lovin the way I am then your no good for me, so glad i kept my receipt

 

Vertaling

Im gewoon een meisje, je bent gewoon een jongen Dit is mijn hart, het is geen speelgoed Dus wat met je playin met mijn geest We gebruikten om cool te zijn, gebruikte het om zijn liefde Nu is het geworden, iets als een baan Net als het of niet, zal misschien dingen veranderen vlak voor onze ogen Ik heb geprobeerd om een beeld perfect girl Maar je was in je eigen fantasie wereld Probeer me controle als een soort barbie maar dat is gewoon niet me Omdat ik geen pop, is dit niet een poppenhuis Uw manier om oud te zijn, puttin me neer als dit en spelen rond als dit Ik ben niet een pop, is dit niet een poppenhuis Nee, ik kon nooit worden geplakt leven leven zoals dit achter deze vier muren, is dat ik niet een pop U belt de shots, tot aan mijn schoenen. Ik vond wat je leuk omdat je zei dat ik Een I dont denk dat je nog kon vertellen. Ik viel uit liefde, maar nooit bleek Ik gaf op ons zo lang geleden Maar je zult nooit weten, baby dont doen alsof je mij zo goed Ik heb geprobeerd om een beeld perfect girl maar je was in je eigen fantasie wereld proberen te beheersenmij als een soort barbie maar dat is gewoon niet me Ik ben niet een pop, is dit niet een poppenhuis Uw manier om oud te zijn, puttin me neer als dit en spelen rond als dit Ik ben niet een pop, is dit niet een poppenhuis Nee, ik kon nooit worden geplakt leven leven zoals dit Achter deze vier muren Ik ben niet een pop Ik zal nooit worden gemaakt van plastic Zo blij dat mijn hart elastische Maakt niet uit wat je doet Ik kom terug stuiteren Offa u Cut me maar im niet bloeden Ik heb geprobeerd om een beeld perfect girl maar je was in je eigen fantasie wereld proberen me controle als een soort barbie maar dat is gewoon niet me Ik ben niet een pop, is dit niet een poppenhuis Uw manier om oud te zijn, puttin me neer als dit en spelen rond als dit Ik ben niet een pop, is dit niet een poppenhuis Nee, ik kon nooit worden geplakt leven leven zoals dit Achter deze vier muren, is dat ik niet een pop En ik kom met de onvolkomenheden Toonbeeld van perfectie Als u cant begrijpen, lovin de manier waarop ik ben dan heeft u niet goed voor mij, zo blij dat ik hield mijn ontvangst