Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Priscilla Renea Songtekst: Lovesick

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Priscilla Renea - Lovesick ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Lovesick? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Priscilla Renea! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter P van Priscilla Renea en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Lovesick .

Origineel

Yo if lovein you is wrong I dont want to be right [giggle] I bet you knew I was going to say that Thats because its true Ohhh ohhhh oooo yeah Uh uh I use to tell you the stories about my childhood You never ever believed me About how I slept in trailer on a bed full of paper Uh Okay well maybe I'm lying & its seems like lately when where talking on the phone All you ever say is how I should leave you alone Everybody is telling me what I should do I cant help myself I'm so into you The doctor said that I'm love sick Well I guess I'm gunna be sick forever & I'm sorry to say that you made me this way & I dont ever want to get better Nooooo Its obvious that I'm love sick Yeah & maybe that I should take my medicine Try it as you may No matter what you do I can never get ride of you You act like you dont remember How you first met me Back when we were in grade school I sat behind you in history I use to day dream about the day I would have you & it seemed like if I mentioned you when I was home All my family said is how I should leave you alone Everybody is telling me what I should do I cant help myself I'm so into you The doctor said that I'm love sick Well I guess I'm gunna be sick forever & I'm sorry to say that you made me this way & I dont ever want to get better Nooooo Its obvious that I'm love sick Yeah & maybe that I should take my medicine Try how hard you may Not matter what you do I can never get ride of you Oooohhhhhh The doctors they couldnt be wronger I think that we could last forever Dont want stay but I cant leave Nooooo Dont pay attention to them others They dont want us to be together I dont see why Because I'm perfectly fine They keep on tellin me that I'm love sick Well I guess ill be sick forever & I'm sorry to say that you made me this way But I dont want to get better Nooo You keep on sayin that you think I'm crazy & that maybe I should take my medicine Try how hard as you may I could never get ride of you No [x14] You keep callin me crazy Sayin maybe I should take my medicine Try how hard you may No matter what you do I can never get ride of you [laughter]

 

Vertaling

Yo lovein als je verkeerd Ik wil niet gelijk [Giechelen] Ik wed dat je wist dat ik om te zeggen dat Dat is omdat de ware Ohhh ohhhh oooo yeah Uh uh Ik gebruik om u te vertellen van de verhalen over mijn jeugd Je geloofde me nooit Over hoe ik sliep in trailer op een bed vol papier Uh Oke, misschien ben ik goed liegen & Zijn lijkt de laatste tijd is wanneer, waar praten aan de telefoon Alles wat je altijd zeggen hoe ik moet je met rust laten Iedereen zegt me wat ik moet doen Ik verkanting helpen, mezelf Ik ben zo in je De dokter zei dat ik Love Sick Nou ik denk dat ik ben gunna altijd ziek te zijn & Het spijt me om te zeggen dat je me op deze manier & I dont ooit wil om beter te worden Nooooo Het spreekt voor zich dat ik Love Sick Ja & Misschien dat ik mijn medicijn in te nemen Probeer het maar zoals u wellicht Het maakt niet uit wat je doet Ik kan nooit rit van je Je doet alsof je niet herinneren Hoe u voor het eerst ontmoette mij Toen we waren op de basisschool Ik zat achter je in de geschiedenis Ik gebruik tot dag dromen over de dag dat ik zou u hebben & Het leek alsof ik al zeiu wanneer ik thuis was Al mijn familie zei is hoe ik moet je met rust laten Iedereen zegt me wat ik moet doen Ik verkanting helpen, mezelf Ik ben zo in je De dokter zei dat ik Love Sick Nou ik denk dat ik ben gunna altijd ziek te zijn & Het spijt me om te zeggen dat je me op deze manier & I dont ooit wil om beter te worden Nooooo Het spreekt voor zich dat ik Love Sick Ja & Misschien dat ik mijn medicijn in te nemen Probeer hoe hard je kan Niet uit wat je doet Ik kan nooit rit van je Oooohhhhhh De artsen worden zij couldnt wronger Ik denk dat we eeuwig kon duren Dont wil blijven, maar ik schuin te verlaten Nooooo Dont besteden aandacht aan hen anderen Zij dont willen dat we samen I dont zien waarom Want ik ben perfect in orde Ze blijven tellin me dat ik ziek ben verliefd Nou ik denk dat ziek zijn altijd ziek te zijn & Het spijt me om te zeggen dat je me op deze manier Maar I dont wil beter worden Nooo Je blijft op sayin dat je denkt dat ik gek ben & Dat misschien moet ik neem mijn medicijnen Probeer hoe hard als je kan Ik kon nooit rit van je Geen[X14] U houdt Callin me gek Sayin misschien moet ik neem mijn medicijnen Probeer hoe hard je kan Het maakt niet uit wat je doet Ik kan nooit rit van je [Gelach]