Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Probz Songtekst: Nothing Really Maters

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Probz - Nothing Really Maters ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Nothing Really Maters? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Probz! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter P van Probz en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Nothing Really Maters .

Origineel

When she's ok Then I'm alright When she's awake I'm up all night And nothing really matters Nothing really matters I see her face And in my mind I sieze the day Whenever she's nearby It's like nothing really matters, no Nothing really matters She completes me Like she reads me Right or wrong It's so clear she's All that I need All I need yeah I know what it feels like I know what it feels like Swimming through the stars when I see her And I don't need air because I breathe her I know what it feels like I know what it feels like yeah I breathe her Breathe her.. Everytime I see her (2x) When I'm lost And need a sign She leads the way And I'll be fine And nothing really matters Nothing really matters She completes me It's how she reads me Right or wrong It's so clear she's All that I need All I need yeah I know what it feels like I know what it feels like Swimming through the stars when I see her And I don't need air because I breathe her I know what it feels like I know what it feels like yeah I breathe her Breathe her.. Everytime I see her (4x) When she's ok Then I'm alright When she's awake I'm up all night And nothing really matters Nothing really matters

 

Vertaling

Als ze ok Dan ben ik in orde Toen ze wakker is Ik ben de hele nacht En niets er echt toe doet Niets er echt toe doet Ik zie haar gezicht En in mijn gedachten Ik grijp de dag Wanneer ze is in de buurt Het is alsof er niets er echt toe doet, geen Niets er echt toe doet Ze voltooit me Net als ze leest me Goed of fout Het is zo duidelijk dat ze is Alles wat ik nodig heb Alles wat ik nodig ja Ik weet hoe het voelt Ik weet hoe het voelt Zwemmen door de sterren toen ik haar zie En ik denk niet lucht nodigwant ik adem haar Ik weet hoe het voelt Ik weet hoe het voelt ja Ik adem haar Ademen haar .. Iedere keer als ik haar zie (2x) Wanneer ik ben de weg kwijt En moeten een teken Ze leidt de weg En ik zal wel goed En niets er echt toe doet Niets er echt toe doet Ze voltooit me Het is hoe ze leest me Goed of fout Het is zo duidelijk dat ze is Alles wat ik nodig heb Alles wat ik nodig ja Ik weet hoe het voelt Ik weet hoe het voelt Zwemmen door de sterren toen ik haar zie En ik doe nietmoet de lucht omdat ik adem haar Ik weet hoe het voelt Ik weet hoe het voelt ja Ik adem haar Ademen haar .. Iedere keer als ik haar zie (4x) Als ze ok Dan ben ik in orde Toen ze wakker is Ik ben de hele nacht En niets er echt toe doet Niets er echt toe doet