Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: procol harum Songtekst: i keep forgetting

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: procol harum - i keep forgetting ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i keep forgetting? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van procol harum! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van procol harum en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i keep forgetting .

Origineel

I keep forgetting you don't love me no more I keep forgetting you don't want me no more I keep forgetting that you told me that you Didn't want me around anymore But these stupid old feet Just head for your street Like they've done so many times before And this stubborn old fist At the end of my wrist Keeps knocking on your front door I keep forgetting you don't love me no more I keep forgetting you don't want me no more I keep forgetting about those heartbreaking nights Ant those heartbreaking things that you said Though it's plain as can be You're finished with me I can't believe our love is dead Though I know in my heart We've drifted apart I just can't get it through my head I keep forgetting you don't love me no more I keep forgetting you don't love me no more I keep forgetting you don't love me no more But these stupid old feet Just head for your street Like they've done so many times before And this stubborn old fist At the end of my wrist Keeps knocking on your front door I keep forgetting you don't love me no more I keep forgetting you don't love me no more Oh, I keep forgetting you don't love me no more, oh I keep forgetting I keep forgetting I keep forgetting

 

Vertaling

Ik vergeet steeds dat je niet meer van me houdt Ik vergeet steeds dat je me niet meer wilt Ik vergeet steeds dat je me vertelde dat je me niet meer in de buurt wilde hebben Maar deze stomme oude voeten gaan gewoon naar jouw straat Zoals ze al zo vaak gedaan hebben En deze koppige oude vuist Aan het einde van mijn pols Blijft kloppen op je voordeur Ik vergeet steeds dat je niet meer van me houdt. Ik vergeet steeds dat je me niet meer wilt Ik vergeet steeds die hartverscheurende nachten Tegen die hartverscheurende dingen die je zei Hoewel het zo duidelijk is als maar kan Je bent klaar met me Ik kan niet geloven dat onze liefde dood is Hoewel ik in mijn hart weet We zijn uit elkaar gegroeid Ik kan het gewoon niet door mijn hoofd krijgen Ik vergeet steeds dat je niet meer van me houdt Ik vergeet steeds dat je niet meer van me houdt Ik vergeet steeds dat je niet meer van me houdt Maar deze stomme oude voeten Gaan gewoon naar jouw straat Zoals ze al zo vaak gedaan hebben En deze koppige oude vuist Aan het einde van mijn pols Blijft kloppen op je voordeur Ik vergeet steeds dat je niet meer van me houdt. Ik vergeet steeds dat je niet meer van me houdt Oh, ik vergeet steeds dat je niet meer van me houdt, oh ik vergeet het steeds Ik vergeet het steeds I keep forgetting