Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Professer Green Songtekst: Lullaby

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Professer Green - Lullaby ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Lullaby? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Professer Green! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter P van Professer Green en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Lullaby .

Origineel

All the time I have layed in your lie When your love kept me safe through the night All the time I was sure you were mine And before time demands our goodbye Can you sing me a last lullaby? [Professor Green] [Tori Kelly] All the time I have layed in your light When your love kept me safe through the night All the time I was sure you were mine And before time demands our goodbye Can you sing me a last lullaby? [Professor Green] It's been a while since I last dreamt Barely remember what it's like to dream Finding it hard to get to sleep, too stressed And there ain't anyone to sing a lullaby to me Pretend shit doesn't get to me And I suffer in silence when I'm hurting A man's problems are his own And it's my burden Tossing and turning, trying to get to sleep But I find it hard to switch off when my mind's working I ponder on things I shouldn't ponder on Off the rails, my train of thought's wandering Sick of pretending to be so happy All the while my anxiety's away at me My skin crawling, I look up to the sky And it falls, the walls close in and it's As if all the good in my life disappears In an instant, that thing is just so distant So seeing the ones who I love, the ones who love me But I don't wanna tell em how I feel in case they judge me It's just me, wish I could let somebody in But I ain't ever been too trusting [Tori Kelly] All the time I have layed in your light When your love kept me safe through the night All the time I was sure you were mine And before time demands our goodbye Can you sing me a last lullaby? [Professor Green] I've barely had any sleep when I get up Sick of all these nightmares and these night terrors Like it's only when I'm leathered that I sleep better Might sleep better when I get up, I'm weak It just makes my day harder, I wonder if It would've been any different if I had a father that I knew Could it have helped shape the way that I grew? But the point of things I never have went from Being a reason for the things that I do To just being an excuse that I'd use I've gotta take responsibility for the things I do Find something other than negativity for my fuel But I feed off it, even when I don't seem bothered I hide everything that's going on inside Guess it's been a while since I've been honest, I need help But I deny it and even lie to myself like I'm fine [Tori Kelly] All the time I have layed in your light When your love kept me safe through the night All the time I was sure you were mine And before time demands our goodbye Can you sing me a last lullaby? I just wish someone would tell me it would be OK But pessimism leads me to believe that it won't To see even a glimmer of hope in the darkness Is hard and depression is a slippery slope I don't wanna do what my dad did with a rope, though So I carry on even though it's hard to The only thing that's definite is death and things always change As long as you give em a chance to [Tori Kelly] All the time I have layed in your light When your love kept me safe through the night All the time I was sure you were mine And before time demands our goodbye Can you sing me a last lullaby? (Can you sing me a last lullaby?) [Tori Kelly] All the time I have layed in your light When your love kept me safe through the night All the time I was sure you were mine And before time demands our goodbye Can you sing me a last lullaby? Read more: Professor Green - Lullaby Lyrics | MetroLyrics

 

Vertaling

Al de tijd dat ik heb gelegd in je leugen Als je liefde hield me veilig door de nacht De hele tijd was ik zeker dat u van mij waren En voordat de tijd vraagt ​​ons afscheid Kun je me zingen een laatste slaapliedje? [Professor Green] [Tori Kelly] Al de tijd dat ik heb gelegd in uw licht Als je liefde hield me veilig door de nacht De hele tijd was ik zeker dat u van mij waren En voordat de tijd vraagt ​​ons afscheid Kun je me zingen een laatste slaapliedje? [Professor Green] Het is alweer een tijdje geleden dat ik voor het laatst gedroomd Nauwelijks herinneren wathet is om te dromen Vinden het moeilijk om te slapen, te gestresst En er is niemand om een ​​slaapliedje te zingen voor mij Doen alsof stront niet om me te krijgen En ik in stilte lijden als ik kwetsen Problemen van een man zijn eigen En het is mijn last Woelen en draaien, proberen te slapen te krijgen Maar ik vind het moeilijk om uit te schakelen wanneer het werk van mijn mening Ik denk na over dingen die ik moet niet nadenken over Uit de rails, mijn trein van zwervende gedachte's Ziek van te doen alsof zo gelukkig zijn Al die tijd mijn angst is weg bij mij Mijn huidkruipen, ik kijk omhoog naar de hemel En het valt, de muren sluiten in en het is Alsof al het goede in mijn leven verdwijnt In een oogwenk, dat ding is net zo ver weg Dus het zien van degenen die ik liefheb, degenen die van me houden Maar ik wil niet vertellen em hoe ik me voel in het geval ze me beoordelen Het is gewoon me, wou dat ik kon iemand laten Maar ik niet ooit te goed van vertrouwen [Tori Kelly] Al de tijd dat ik heb gelegd in uw licht Als je liefde hield me veilig door de nacht De hele tijd was ik zeker dat u van mij waren En voortijd vraagt ​​ons afscheid Kun je me zingen een laatste slaapliedje? [Professor Green] Ik had nauwelijks slapen als ik opsta Ziek van al die nachtmerries en deze nachtmerries Alsof het alleen als ik leathered dat ik beter slapen Misschien beter slapen als ik opsta, ik ben zwak Het maakt mijn dag moeilijker, ik vraag me af of Het zou anders zijn geweest als ik had een vader die ik kende Zou het hebben geholpen vorm te geven op de manier waarop ik ben opgegroeid? Maar het punt van de dingen die ik nooit ging van Omdat het een reden voor de dingen die ikdoen Om alleen maar een excuus dat ik zou gebruiken Ik moet de verantwoordelijkheid voor de dingen die ik doe te nemen Zoek iets anders dan negativiteit voor mijn brandstof Maar ik voeden, zelfs als ik niet gehinderd Verberg ik alles wat er gaande is binnen Denk dat het is al een tijdje geleden dat ik eerlijk ben geweest, ik heb hulp nodig Maar ik ontken het en zelfs liegen tegen mezelf zoals ik ben in orde [Tori Kelly] Al de tijd dat ik heb gelegd in uw licht Als je liefde hield me veilig door de nacht De hele tijd was ik zeker dat u van mij waren En voor de tijdvraagt ​​onze vaarwel Kun je me zingen een laatste slaapliedje? Ik wou dat iemand me zou vertellen dat het OK zou zijn Maar pessimisme doet me geloven dat het niet zal Om nog een sprankje hoop te zien in het donker Is hard en depressie is een hellend vlak Ik wil niet doen wat mijn vader deed met een touw, dat wel Dus ik doorgaan, ook al is het moeilijk te Het enige dat duidelijk is dood en de dingen altijd veranderen Zolang je ze een kans te geven [Tori Kelly] Al de tijd dat ik heb gelegd in uw licht Wanneer uwliefde hield me veilig door de nacht De hele tijd was ik zeker dat u van mij waren En voordat de tijd vraagt ​​ons afscheid Kun je me zingen een laatste slaapliedje? (Kunt u mij zingen een slaapliedje laatste?) [Tori Kelly] Al de tijd dat ik heb gelegd in uw licht Als je liefde hield me veilig door de nacht De hele tijd was ik zeker dat u van mij waren En voordat de tijd vraagt ​​ons afscheid Kun je me zingen een laatste slaapliedje? Lees meer: ​​Professor Green - Lullaby Lyrics | MetroLyrics