Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Professor Green Ft Lily Allen Songtekst: To Good To Be Green

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Professor Green Ft Lily Allen - To Good To Be Green ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van To Good To Be Green? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Professor Green Ft Lily Allen! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter P van Professor Green Ft Lily Allen en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals To Good To Be Green .

Origineel

Friends tell me I am crazy That I'm wasting time with you you'll never be mine Just be good to me just be good to me Huh just be good to green All I need is a woman to be good to me I'm an easy man, I'm easily pleased and you provide me with everything that I need, Look, you know I make ends off crime so hold on to yours, we're spending mine Though you try, I'll never let you by But if I was broke, would you still be spending time? Yes And I believe you would Don't think P's too [email protected]#ked to treat you good I'll walk street with you, Yes; talk deep with you,Yes Even slip and spend all week with you, and I'm off You wish I'd put an end to the torment, Stop, but one thing it's not ever, is boring What would you rather me be like, I ain't ever gonna change, are you ever going to realize? (People always talk about ..) Look, anekatips people are always going to talk, babes (reputation) I'm not even going to lie, sh!t, it ain't like you to know what mine is (I don't care what you do to them just be good to me) I'll try, I'll try, I'll try Look, babes, you know who I am, But as crooked as I am, I'll be as good as I can I can try and try, but we'll settle that my angel face is disguise for the devil inside You're good to me, I ain't good to girls me I'm a bad boy something every good girl kill me ? Honesty can avoid all your tantrums but I'm a naughty boy and I always have been What, and I ain't changing anytime soon, I can't have you with me whenever I move Whatever I do, I come back to you, See, the good attracts me and the crook attracts you Whatever What, we all got our ways, remember us talking of course it was game But it's all gonna change, now she got me cutting off links like I'm trying to shorten my chain (People always talk about) Look, people are always going to talk, babes (reputation) I ain't even going to lie, shit, it ain't like you to know what mine is (I don't care what you do to them, just be good to me) I'll try, I'll try, I'll try Friends are always telling me You're a user Professor Green Not me, anekatips not ever Ain't no other man going to treat you better Lily Allen I don't care what you do to them, just be good to me I'll try, I'll try, I'll try I'll be good to you, you'll be good to me We can be together, be together (just be good to me) I'll be good to you, you'll be good to me We can be together, be together (just be good to me) Why you always gotta listen to your friend why you always listenin' to them Why you always gotta listen to your friend I don't care what you do to them, just be good to me

 

Vertaling

Vrienden vertellen me dat ik gek ben Dat ik ben het verspillen van tijd met u je zult nooit de mijne zijn Just Be Good to Me gewoon goed voor mij Huh gewoon goed om groene Alles wat ik nodig hebt is een vrouw die goed voor mij Ik ben een eenvoudig man, ik ben gauw tevreden en u mij voorzien van alles wat ik nodig heb, Kijk, je weet dat ik de eindjes uit criminaliteit dus vasthouden aan jou, we besteden mine Hoewel je het probeert, zal ik het nooit laat u door Maar als ik blut was, zou je nog wel tijd doorbrengen? Ja En ik geloof dat je zou Denk niet dat P's te f @ # KED goed om u te behandelen Ik loop op straat met je, Ja, praten met je diepe, Ja Zelfs slip en besteden de hele week met u, en ik ben weg Je wou dat ik een einde te maken aan de kwelling, Stop, maar een ding het is niet ooit, is saai Wat zou u liever zijn als mij, Ik wordt nooit zal veranderen, bent u ooit gaan realiseren? (Mensen praten altijd over ..) Kijk, anekatips mensen altijd gaan praten, babes (Reputatie) Ik ben niet eens gaan liggen, sh! T, het is niet alsof je te weten wat de mijne is (Kan me niet schelen wat je doet omze gewoon te goed voor mij) Ik zal het proberen, ik zal het proberen, ik zal proberen Kijk, babes, je weet wie ik ben, Maar zo krom als ik ben, zal ik zo goed als ik kan Ik kan het proberen en proberen, maar we lossen dat mijn engel gezicht is vermomming van de duivel in Dat je goed bent voor mij, ik wordt niet goed om me meisjes Ik ben een slechte jongen iets waar elke goede meisje me vermoorden? Eerlijkheid kan vermijden al uw driftbuien maar ik ben een stoute jongen en ben ik altijd geweest Wat, en ik niet altijd snel veranderen, Ik kan niet hebben dat je met mij wanneer ik beweeg Wat ik ook doe, ik kom naar u terug, Zie, de goede trekt mij en de boef Wat trekt u Wat hebben we allemaal onze manieren, herinneren ons praten Natuurlijk was het spel Maar het is allemaal te wijzigen gaat, nu ze me afsnijden van links als ik probeer om mijn ketting korter (Mensen praten altijd over) Kijk, mensen zijn altijd gaan praten, babes (Reputatie) Ik ben niet eens gaan liggen, shit, het is niet alsof je te weten wat de mijne is (Kan me niet schelen wat je doet voor hen, net goed voor mij) Ik zal het proberen, ik zal het proberen, ik zal proberen Vrienden zijnaltijd tegen mij Je bent een gebruiker Professor Green Niet van mij, nooit anekatips Is geen andere man te gaan om u beter te behandelen Lily Allen Kan me niet schelen wat je doet voor hen, net goed voor mij Ik zal het proberen, ik zal het proberen, ik zal proberen Ik zal goed voor je, zul je goed voor mij We kunnen samen zijn, samen kunnen worden (net goed voor mij) Ik zal goed voor je, zul je goed voor mij We kunnen samen zijn, samen kunnen worden (net goed voor mij) Waarom moet je altijd luisteren naar uw vriend waarom je altijd listenin 'om ze te Waarom moet je altijd luisteren naar uw vriend Kan me niet schelen wat je doet voor hen, net goed voor mij