Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: project pitchfork Songtekst: the abeyance

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: project pitchfork - the abeyance ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the abeyance? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van project pitchfork! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van project pitchfork en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the abeyance .

Origineel

I'm laying in my body Like a dead man in a grave Can only move my eyes Can't speak, can't walk Can't touch, can't feel Every time I awake The nightmare is the same I wanna get back to flee this body When I'm here I'm free Who's dreaming? (Ooooohoooohoooh...) Who's fucking dreaming? I'm rotting in this bed The nurse is changing dropping bottles Every second hour I'm trying to stay awake Not to fall back into that Paralyzed dream body Every time I awake The nightmare is the same I wanna get back to flee this body When I'm here I'm free I can't prevent the nurse From fetching me back Asking myself why the nurse Keeps on telling me to sleep While I'm dreaming If I look into a mirror I see me looking into a mirror Seeing me, seeing me, seeing me Every time I awake The nightmare is the same I wanna get back to flee this body When I'm here I'm free Who's dreaming?

 

Vertaling

Ik lig in mijn lichaam Als een dode in een graf Kan alleen mijn ogen bewegen Kan niet spreken, kan niet lopen Kan niet aanraken, kan niet voelen Elke keer als ik wakker word De nachtmerrie is hetzelfde Ik wil terug om dit lichaam te ontvluchten Als ik hier ben, ben ik vrij Who's dreaming? (Ooooohoooohoooh...) Who's fucking dreaming? Ik lig weg te rotten in dit bed. De verpleegster verwisselt de flesjes. Elk tweede uur. Ik probeer wakker te blijven Om niet terug te vallen in dat verlamde droom lichaam Elke keer als ik wakker word De nachtmerrie is hetzelfde Ik wil terug om dit lichaam te ontvluchten Als ik hier ben, ben ik vrij. Ik kan niet voorkomen dat de verpleegster om me terug te halen. Ik vraag me af waarom de verpleegster me blijft zeggen dat ik moet slapen Terwijl ik droom Als ik in een spiegel kijk zie ik mezelf in een spiegel kijken Ik zie mezelf, ik zie mezelf, ik zie mezelf Elke keer als ik wakker word is de nachtmerrie hetzelfde I wanna get back to flee this body Als ik hier ben, ben ik vrij Who's dreaming?