Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: prong Songtekst: out of this misery

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: prong - out of this misery ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van out of this misery? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van prong! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van prong en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals out of this misery .

Origineel

I'll take no blame for some other's mistake A fossil of the past continue underrate the ability to end a life No stability in opinions not alike someone Should take me out of your misery If I should take it any further I'll end it...you out of this misery You've got life Blood on our hands This is no life I will not shame for a deed undone I'm reaching for the stars I spit at the sun I'll take the liberty To get you off my back I want your history taken off the map

 

Vertaling

Ik neem niet de schuld op me voor andermans fout Een fossiel uit het verleden blijft de mogelijkheid om een leven te beëindigen onderschatten Geen stabiliteit in meningen die niet gelijk zijn aan iemand Zou me uit je lijden moeten verlossen Als ik nog verder moet gaan maak ik er een eind aan... jij uit deze ellende Je hebt het leven. Bloed aan onze handen. Dit is geen leven. Ik zal me niet schamen voor een niet gepleegde daad. Ik reik naar de sterren. Ik spuug naar de zon Ik neem de vrijheid Om je van mijn rug te krijgen Ik wil dat je geschiedenis van de kaart wordt gehaald