Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: propaganda Songtekst: tell me yours

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: propaganda - tell me yours ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tell me yours? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van propaganda! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van propaganda en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tell me yours .

Origineel

[Verse] I’m honestly not looking for thank yous because I don’t deserve them I didn’t earn them But you can thank South Central Thank the San Gabriel Valley Run up PCH and go'n and thank Lake Merritt Every TurfWalker and scraper bike When you see one say “Thanks for Prop’s music” Poseidon, who made sure the bar was high in cyphers Krystal, Kevin and Corey, the other Black family in Belinda Thomas Polkinghorn – he’s why I even like rap Thank the foundation, I.E., the hardest battles I’ve been in against Triune, Dead Eye and Ishues Breuman, Zaragosa, Wilbur family introduced me to the gospel Reynosa and Coleman, Whitenhill, Robles tried and my Sri Lankan twin Holden Ronnie David Robles He the first to put a spray can in my hand And my imagination expanded That’s why my art is ambidextrous I owe you one hermano! Trujillo, Montez, Sales, Carrasco I told you I grew up with vatos Leon, Myren and Junie Miss Venita Shells, Uncle Ray, Aunt Fannie Mae Vakaa Rose and Aunt Ethell Mr. Jeffrey, Ms. Cronan and Palicki came to get me When I was ditching US History Trying to keep up with Trevor Penick Thanks David Utley He told me he thought God made black people by smearing them ‘em feces And Brad Sutton, who called rap “jungle jive” True story It’s what drew me to the scriptures And years later offered ya'll Lofty Dr. Anderson, David Rojas, Mr. Singer Doug Thigpen, Ms. Monje and Herrera for turning down my advances Lol! I would’ve never met mi Alma Thanks Silvana and Ms. Jenna Kamp The most outside-the-box teachers that knew that kids could learn And ain’t buy that “at-risk” rhetoric Nicolette and the Wilson’s, an adopted clan of twelve I witnessed troubled abandoned kids get loved into success Huizars, Neyda, Dahlia and Graciella Conchas I was there when your pop died and I still got that bracelet Cynthia Saldana. Oh! Patience and both Uplands Tiffany, Kaamill, Spencer Masonry, Bianca, Uyen Nick Luevano and Raphael Cala These kids were the fuel for at least three albums Thank the Blowed, A Mic and Dimmed Lights Up the street, round the corner Where my heart was best kept Thank Best Kept and Shihan They're why I love poetry An encouragement of mi Ate Irene Fay Duller, who told me to try my hand at poetry Hey, what’s up with Jodel, how he doin'? Thank El Taco Naco Where Taboo of the Black Eyed Peas Accidentally kicked me in the tooth That’s why it’s chipped to this day True story Thanks Zane One, Sareem Poems and Ozay Moore Rosario Ortega, Shames Worthy, James, Janice Nichole Petty and Thomas Joseph Terry [Outro] These deserve your thanks If you see them, tell them I sent you I didn’t know then, but I know now What I cannot ignore is my Crimson Cord Don’t tell me yours, tell me yours, tell me yours Tell me yours, tell me yours Tell me yours, tell me yours Tell me yours, tell me yours Tell me yours, tell me yours Crimson Cord

 

Vertaling

[Verse] Ik ben eerlijk gezegd niet op zoek naar bedankjes want ik verdien ze niet Ik heb ze niet verdiend Maar je kunt South Central bedanken Bedank de San Gabriel Valley Ren PCH op en ga en bedank Lake Merritt Elke TurfWalker en schraper fiets Als je er een ziet zeg dan "Bedankt voor Prop's muziek" Poseidon, die ervoor zorgde dat de lat hoog lag bij cyphers Krystal, Kevin en Corey, de andere zwarte familie in Belinda Thomas Polkinghorn - hij is waarom ik zelfs van rap hou Dank de stichting, I.E., de hardste gevechten waar ik tegen heb gevochten Triune, Dead Eye en Ishues Breuman, Zaragosa, Wilbur familie introduceerde me in het evangelie. Reynosa en Coleman, Whitenhill, Robles geprobeerd en mijn Sri Lankaanse tweelingbroer Holden Ronnie David Robles Hij was de eerste die een spuitbus in mijn hand stopte En mijn verbeelding groeide Dat is waarom mijn kunst tweehandig is Ik sta bij je in het krijt, broer! Trujillo, Montez, Sales, Carrasco. Ik zei je toch dat ik opgroeide met btw's Leon, Myren en Junie Miss Venita Shells, Oom Ray, Tante Fannie Mae Vakaa Rose en Tante Ethell Mr. Jeffrey, Ms. Cronan en Palicki kwamen me halen toen ik geschiedenis aan het spijbelen was om te proberen Trevor Penick bij te houden. Bedankt David Utley. Hij vertelde me dat hij dacht dat God zwarte mensen maakte door ze uitwerpselen aan te smeren. En Brad Sutton, die rap "jungle jive" noemde. Waargebeurd verhaal. Het is wat me naar de Schriften trok En jaren later boden ya'll Lofty Dr. Anderson, David Rojas, Mr. Singer Doug Thigpen, Ms. Monje en Herrera voor het afslaan van mijn avances. Lol! Ik zou mi Alma nooit ontmoet hebben. Bedankt, Silvana en Ms. Jenna Kamp. De meest buiten-het-kader leerkrachten die wisten dat kinderen konden leren En die "risico" retoriek niet geloofden. Nicolette en de Wilson's, een geadopteerde clan van twaalf. Ik was er getuige van dat probleemkinderen geliefd werden tot succes. Huizars, Neyda, Dahlia en Graciella Conchas. Ik was erbij toen je vader stierf en ik heb nog steeds die armband. Cynthia Saldana. Oh! Geduld en beide Uplands Tiffany, Kaamill, Spencer Masonry, Bianca, Uyen Nick Luevano en Raphael Cala. Deze kinderen waren de brandstof voor ten minste drie albums Thank the Blowed, A Mic and Dimmed Lights. Up the street, round the corner Where my heart was best kept Dank Best Kept en Shihan Zij zijn waarom ik van poëzie hou Een aanmoediging van mi Ate Irene Fay Duller, die me zei dat ik poëzie moest proberen Hey, hoe gaat het met Jodel, hoe gaat het met hem? Bedank El Taco Naco Waar Taboo van de Black Eyed Peas Per ongeluk me in de tand schopte Daarom is hij tot op de dag van vandaag afgebroken. Waargebeurd verhaal. Bedankt Zane One, Sareem Poems en Ozay Moore. Rosario Ortega, Shames Worthy, James, Janice Nichole Petty en Thomas Joseph Terry [Outro] Deze verdienen uw dank Als je ze ziet, zeg ze dat ik je gestuurd heb Ik wist het toen niet, maar ik weet het nu Wat ik niet kan negeren is mijn Crimson Cord Vertel me de jouwe niet, vertel me de jouwe, vertel me de jouwe Vertel me de jouwe, vertel me de jouwe Vertel me de jouwe, vertel me de jouwe Zeg het jouwe, zeg het jouwe Vertel me de jouwe, vertel me de jouwe Crimson Cord