Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Public Enemy Songtekst: Black Steel

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Public Enemy - Black Steel ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Black Steel? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Public Enemy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter P van Public Enemy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Black Steel .

Origineel

I got a letter from the government The other day I opened and read it It said they were suckers They wanted me for their army or whatever Picture me given' a damn - I said never Here is a land that never gave a damn About a brother like me and myself Because they never did I wasn't wit' it, but just that very minute... It occured to me The suckers had authority Cold sweatin' as I dwell in my cell How long has it been? They got me sittin' in the state pen I gotta get out - but that thought was thought before I contemplated a plan on the cell floor I'm not a fugitive on the run But a brother like me begun - to be another one Public enemy servin' time - they drew the line y'all To criticize me some crime - never the less They could not understand that I'm a Black man And I could never be a veteran On the strength, the situation's unreal I got a raw deal, so I'm goin' for the steel They got me rottin' in the time that I'm servin' Tellin' you what happened the same time they're throwin' 4 of us packed in a cell like slaves - oh well The same motherfucker got us livin' is his hell You have to realize - what its a form of slavery Organized under a swarm of devils Straight up - word'em up on the level The reasons are several, most of them federal Here is my plan anyway and I say I got gusto, but only some I can trust - yo Some do a bid from 1 to 10 And I never did, and plus I never been I'm on a tier where no tears should ever fall Cell block and locked - I never clock it y'all 'Cause time and time again time They got me servin' to those and to them I'm not a citizen But ever when I catch a C-O Sleepin' on the job - my plan is on go-ahead On the strength, I'ma tell you the deal I got nothin' to lose 'Cause I'm goin' for the steel You know I caught a C-O Fallin' asleep on death row I grabbed his gun - then he did what I said so And everyman's got served Along with the time they served Decency was deserved To understand my demands I gave a warnin' - I wanted the governor, y'all And plus the warden to know That I was innocent - Because I'm militant Posing a threat, you bet it's fuckin' up the government My plan said I had to get out and break north Just like with Oliver's neck I had to get off - my boys had the feds in check They couldn't do nuthin' We had a force to instigate a prison riot This is what it takes for peace So I just took the piece Black for Black inside time to cut the leash Freedom to get out - to the ghetto - no sell out 6 C-Os we got we ought to put their head out But I'll give 'em a chance, cause I'm civilized As for the rest of the world, they can't realize A cell is hell - I'm a rebel so I rebel Between bars, got me thinkin' like an animal Got a woman C-O to call me a copter She tried to get away, and I popped her Twice, right Now who wanna get nice? I had 6 C-Os, now it's 5 to go And I'm serious - call me delirious But I'm still a captive I gotta rap this Time to break as time grows intense I got the steel in my right hand Now I'm lookin' for the fence I ventured into the courtyard Followed by 52 brothers Bruised, battered, and scarred but hard Goin' out with a bang Ready to bang out But power from the sky And from the tower shots rang out A high number of dose - yes And some came close Figure I trigger my steel Stand and hold my post This is what I mean - an anti-nigger machine If I come out alive and then they won't - come clean And then I threw up my steel bullets - flew up Blew up, who shot... What, who, the bazooka was who And to my rescue, it was the S1Ws Secured my getaway, so I just gotaway The joint broke, from the black smoke Then they saw it was rougher thatn the average bluffer 'Cause the steel was black, the attitude exact Now the chase is on tellin' you to c'mon 53 brothers on the run, and we are gone

 

Vertaling

Ik kreeg een brief van de regering Onlangs Ik opende en las het Hij zei dat ze waren sukkels Ze wilden dat ik voor hun leger of wat dan ook Foto me gegeven 'een verdomd - Ik zei nooit Hier is een land dat nooit gaf een verdomd Over een broer als ik en mezelf Omdat ze nooit gedaan Ik was niet wit ', maar gewoon dat heel even ... Het viel het me De sukkels machthebbende Koude sweatin 'als ik woon in mijn cel Hoe lang is het geleden? Ze hebben me Sittin 'in de staat pen Ik moet eruit - maardie gedachte werd gedacht voordat Ik overwogen een plan over de cel vloer Ik ben geen vluchteling op de vlucht Maar een broeder zoals ik begonnen - naar een andere te zijn Public Enemy servin 'tijd - ze trok de lijn y'all Te bekritiseren mij enkele misdaad - nooit minder Ze konden niet begrijpen dat ik ben een zwarte man En ik kon nooit een veteraan te zijn Op de kracht, de situatie is onwerkelijk Ik kreeg een rauwe deal, dus ik ben goin 'voor het staal Ze hebben me Rottin 'in de tijd dat ik servin' Zeg je wat er gebeurd is deTegelijkertijd zijn ze throwin ' 4 van ons verpakt in een cel als slaven - oh well Dezelfde klootzak kreeg ons livin 'is zijn hel Je moet je realiseren - wat haar een vorm van slavernij Georganiseerd onder een zwerm duivels Straight up - word'em op het niveau De redenen zijn verschillende, de meeste federale Hier is mijn plan toch en ik zeg Ik kreeg gusto, maar slechts enkele die ik kan vertrouwen - yo Sommigen doen een bod 1-10 En ik nooit gedaan, en plus ik nooit geweest Ik ben op een niveau waar geen tranen ooit zou vallen Celbloken vergrendeld - ik nooit klok het y'all Want keer op keer tijd Ze hebben me servin 'die en hen Ik ben geen burger Maar steeds als ik de vangst van een CO Slapen 'on the job - mijn plan is op go-ahead Op de kracht, ik ben vertel je de deal Ik heb niets te verliezen 'Want ik ben goin' voor het staal Je weet dat ik ving een CO Fallin 'in slaap in de dodencel Ik pakte zijn geweer - toen deed hij wat ik zei zo En Everyman's got served Samen met de tijd dat ze geserveerd Fatsoen werd verdiend Aanbegrijpen mijn eisen Ik gaf een waarschuw - Ik wilde de gouverneur, y'all En plus de directeur om te weten Dat ik onschuldig was - Omdat ik militante Die een bedreiging vormen, je inzet het is fuckin 'de overheid Mijn plan zei dat ik moest uitstappen en breken noorden Net als bij Oliver's nek Ik moest uitstappen - mijn jongens hadden de FBI in toom Ze konden niet nuthin doen ' We hadden een kracht om een ​​gevangenis oproer aanzetten Dit is wat er nodig is voor de vrede Dus ik nam het stuk Zwart voor Black in de tijd om het te snijdenriem Vrijheid om eruit te komen - naar het getto - geen uitverkocht 6 C-Os we kregen we moeten hun hoofd uit te zetten Maar ik zal ze een kans te geven, want ik ben beschaafd Voor de rest van de wereld, ze kunnen niet realiseren Een cel is een hel - Ik ben een rebel, dus ik rebel Tussen de staven, got me denken 'als een dier Kreeg een vrouw CO om mij te bellen een helikopter Ze probeerde weg te komen, en ik dook haar Tweemaal, rechts Nu wie wil graag aardig? Ik had 6 C-Os, nu is het 5 te gaan En ik meen - call me ijlen Maar ik ben nog steeds eengevangene Ik moet rap dit Tijd om te breken als de tijd groeit intens Ik kreeg het staal in mijn rechterhand Nu ik ben op zoek naar het hek Ik waagde in de binnenplaats Gevolgd door 52 broeders Gekneusd, gehavend en getekend maar moeilijk Goin 'met een knal Klaar om bang van Maar de macht van de hemel En vanaf de toren schoten klonken Een groot aantal van dosis - ja En wat kwam dicht Figuur I triggeren mijn stalen Staan en houd mijn post Dit is wat ik bedoel - een anti-nigger machine Als ik naar buiten komen tot levenen dan zullen ze niet - het reine komen En toen gooide ik mijn stalen kogels - vloog omhoog Bliezen, die geschoten ... Wat, wie, de bazooka was die En tot mijn redding, het was de S1Ws Beveiligde mijn uitje, dus ik gotaway De gezamenlijke brak, van de zwarte rook Toen zag ze dat het ruwer thatn de gemiddelde bluffer Omdat het staal was zwart, de houding exacte Nu de jacht op zeg het je om c'mon 53 broers op de vlucht, en we zijn weg