Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: public enemy Songtekst: louder than a bomb [jmj telephone tap groove]

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: public enemy - louder than a bomb [jmj telephone tap groove] ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van louder than a bomb [jmj telephone tap groove]? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van public enemy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van public enemy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals louder than a bomb [jmj telephone tap groove] .

Origineel

This style seems wild Wait before you treat me like a stepchild Let me tell you why they got me on file 'Cause I give you what you lack Come right and exact Our status is the saddest So I care where you at, black And at home I got a call from Tony Rome The FBI was tappin' my telephone I never live alone I never walk alone My posses always ready, and they're waitin' in my zone Although I live the life that of a resident But I be knowin' the scheme that of the president Tappin' my phone whose crews abused I stand accused of doing harm 'Cause I'm louder than a bomb C'mon c'mon louder I am the rock hard trooper To the bone, the bone, the bone Full grown, consider me, stone Once again and I say it for you to know The troop is always ready, I yell 'geronimo' Your CIA, you see I ain't kiddin' Both King and X they got ridda' both A story untold, true, but unknown Professor Griff knows, "I ain't no toast" And not the braggin' or boastin' and plus It ain't no secret why they're tappin' my phone, although I can't keep it a secret So I decided to kick it, yo And yes it weighs a ton I say it once again I'm called the enemy, I'll never be a friend Of those with closed minds, don't know I'm rapid The way that I rap it Is makin' 'em tap it, yeah Never servin 'em well, 'cause I'm an un-Tom It's no secret at all Cause I'm louder than a bomb Cold holdin' the load The burden breakin' the mold I ain't lyin' denyin', 'cause they're checkin' my code Am I buggin' 'cause they're buggin' my phone, for information No tellin' who's sellin' out, power buildin' the nation so, Joinin' the set, the point blank target Every brothers inside, so least not, you forget, no Takin' the blame is not a waste, here taste A bit of the song so you can never be wrong Just a bit of advice, 'cause we be payin' the price 'Cause every brother mans life Is like swingin' the dice, right? Here it is, once again this is The brother to brother The Terminator, the cutter Goin' on an' on, leave alone the grown Get it straight in '88, an' I'll troop it to demonstrate The posse always ready, 98 at 98 My posse come quick, because my posse got velocity Tappin' my phone, they never leave me alone I'm even lethal when I'm unarmed 'Cause I'm louder than a bomb 'Cause the D is for dangerous You can come and get some of this I teach and speak So when its spoke, it's no joke The voice of choice The place shakes with bass Called one for the treble The rhythm is the rebel Here's a funky rhyme that they're tappin' on Just thinkin' I'm breakin' the beats I'm rappin' on CIA FBI All they tell us is lies And when I say it they get alarmed 'Cause I'm louder than a bomb

 

Vertaling

Deze stijl lijkt wild Wacht voordat je me als een stiefkind behandelt Laat me je vertellen waarom ze me in hun bestand hebben Want ik geef je wat je mist Kom naar rechts en precies Onze status is de droevigste Dus het maakt me uit waar je bent, zwarte En thuis kreeg ik een telefoontje van Tony Rome De FBI tikte op mijn telefoon Ik woon nooit alleen I never walk alone Mijn bezittingen zijn altijd klaar, en ze wachten in mijn zone Hoewel ik het leven van een inwoner leef Maar ik ken het schema van de president. Tikken op mijn telefoon wiens crews misbruikt worden Ik word beschuldigd van het doen van kwaad 'Cause I'm louder than a bomb Kom op, kom op, harder I am the rock hard trooper Tot op het bot, het bot, het bot Volgroeid, beschouw mij, steen Nog een keer en Ik zeg het voor jou om te weten De troep is altijd klaar, ik roep 'geronimo' Je CIA, je ziet dat ik geen grapje maak. King en X hebben ze allebei opgeruimd. Een onverteld verhaal, waar, maar onbekend. Professor Griff weet het, "Ik ben geen toast" En niet het opscheppen of opscheppen en plus Het is geen geheim waarom ze m'n telefoon aftappen, hoewel Ik kan het niet geheim houden So I decided to kick it, yo En ja het weegt een ton I say it once again Ik word de vijand genoemd, ik zal nooit een vriend zijn Van degenen met een gesloten geest, weten niet dat ik snel ben The way that I rap it maakt ze aan het tikken, ja Ik zal ze nooit goed van dienst zijn, want ik ben een on-Tom It's no secret at all Cause I'm louder than a bomb Cold holdin' the load The burden breakin' the mold Ik lieg niet, want ze controleren mijn code. Ik luister af, omdat ze mijn telefoon afluisteren, voor informatie No tellin' who's sellin' out, power buildin' the nation so, Joinin' the set, the point blank target Every brothers inside, so least not, you forget, no Takin 'de schuld is geen afval, hier smaak Een beetje van het lied, zodat je nooit verkeerd kan zijn Gewoon een beetje advies, want we betalen de prijs Cause every brother mans life Is als het dobbelen, toch? Hier is het, nogmaals dit is The brother to brother The Terminator, the cutter Goin' on an' on, leave alone the grown Krijg het recht in '88, en ik zal het troepen om te demonstreren De posse altijd klaar, 98 op 98 My posse come quick, because my posse got velocity Tikken op mijn telefoon, ze laten me nooit met rust Ik ben zelfs dodelijk als ik ongewapend ben 'Cause I'm louder than a bomb 'Cause the D is for dangerous Je kunt hier wat van krijgen Ik onderwijs en spreek Dus als er gesproken wordt, is het geen grap De stem van keuze The place shakes with bass Called one for the treble Het ritme is de rebel Here's a funky rhyme that they're tappin' on Just thinkin' I'm breakin' the beats I'm rappin' on CIA FBI All they tell us is lies And when I say it they get alarmed 'Cause I'm louder than a bomb