Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: public enemy Songtekst: they call me flavor

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: public enemy - they call me flavor ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van they call me flavor? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van public enemy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van public enemy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals they call me flavor .

Origineel

[Flavor Flav] Yooooooooooooooooooooo! That's what I got everybody up in the Bronx sayin (Get the fuck outta here) Everybody up in the Bronx is sayin yooooooooooooooooooooo! That's Flav shit nigga [Hook: repeat 2X] They call me Flavor, Flavoristic majestic Flavor Don't you know that I'm the Flavor that you gave-ah I'm in the life that you live when you.. Ahh do it again {*laughing*} [Flavor Flav] Now they call me Flavor I'm in the shot that you shoot when you swishin I'm in your dip and your dive when you dippin I'm the aroma in your motherfuckin kitchen (Now that shit's hot!) Now they call me Flavor I'm in your mouth when you wake up in the mornin (DAMN!) I'm the stink on your breath when you yawnin (WHAT!) I'm in the milk in the cows of the corn an' Flavor Flav is the Flav, a mack Flavor Flav will never stick you in your back Flavor Flav is on the reel to reel Flavor Flav is in what you feel, BOYEEE! Now they call me Flavor Flav will never stick you in your back Flavor Flav is on the reel to reel, oh noooo! Aiyyo {?} I don't know what the fuck I'm sayin [Hook] [Flavor Flav] YEAH YEAH YEAH YEAH YEAH!! Get up get up get up and get down Rock to the beat of a funky sound Beat so sweet won't never go sour Day by day every minute of the hour The mornin hard eggs and tell me what's new Got nuttin else to do but drink brew Tryin to feel the flow, gettin so low Standin there drinkin a quart of Old Gold That's right, that's the way we gonna do it And that's the way we gonna get through it That's why I put my mind to it And that's the way we gonna get through it {*laughing*} South Freeport, break down That's, where my families frown After dark, Centennial Park Go to Jones Beach, get on the back of a shark [Hook] [Flavor Flav - over Hook] GET IT NOW! WHAT?! HUH! But I ain't playin, you know what I mean? Ohhh shit, one more time [Flavor Flav] If you really want it put I can put a nigga's light out On the strength but I don't go that length Cause, Flavor Flav don't live on that tip G But don't get sleep on me I get lurky boy When you eat a beef jerky boy Suey sauce and soy boy I did it to 'em with Roy boy, whaaaaaaaaat? [Hook] [Flavor Flav - over Hook] C'mon, WHAT! Daaamn C'mon, the rap Superman, CHAAAAAAAAAAARGE YEAH YEAH YEAH YEAH YEAH [Flavor Flav] Bring that beat back (hehehehe) Bring that beat back (brrrrrrrr) Bring that beat back {*snickering*} Bring that beat back Do you know what I ain't got time to waste on this shit all night Fuck that, fuck that you know cause I got other shit to do We gone!

 

Vertaling

[Flavor Flav] Yooooooooooooooooooooo! Dat is wat ik iedereen in de Bronx laat zeggen (Get the fuck outta here) Iedereen in de Bronx zegt yooooooooooooooooooooo! That's Flav shit nigga [Hook: repeat 2X] Ze noemen me Flavor, Flavoristic majestic Flavor Weet je niet dat ik de Flavor ben die jij gaf-ah I'm in the life that you live when you.. Doe het nog eens. [Flavor Flav] Nu noemen ze me Flavor Ik zit in het shot dat je schiet als je swishin Ik zit in je dip en je duik als je dipt Ik ben het aroma in je motherfuckin keuken (Nu die shit is hot!) Nu noemen ze me Flavor I'm in your mouth when you wake up in the morgens (DAMN!) Ik ben de stank op je adem als je geeuwt (WAT!) I'm in the milk in the cows of the corn an' Flavor Flav is de Flav, een mack Flavor Flav zal je nooit in je rug steken Flavor Flav is op de reel to reel Flavor Flav is in wat je voelt, BOYEEE! Nu noemen ze me Flavor Flavor zal je nooit in je rug steken Flavor Flav is op de rol, oh nee! Ik weet verdomme niet wat ik zeg [Hook] [Flavor Flav] YEAH YEAH YEAH YEAH YEAH!! Get up get up get up and get down Rock op de beat van een funky sound Beat so sweet won't never go sour Dag na dag, elke minuut van het uur The mornin hard eggs and tell me what's new Got nothingin else to do but drink brew Tryin to feel the flow, gettin so low Ik sta daar en drink een kwart van Old Gold Dat klopt, dat is de manier waarop we het gaan doen En dat is de manier om er doorheen te komen That's why I put my mind to it En dat is de manier om er doorheen te komen. South Freeport, break down Dat is, waar mijn families fronsen In het donker, Centennial Park. Ga naar Jones Beach, ga op de rug van een haai. [Hook] [Flavor Flav - over Hook] GET HET NU! WAT?! HUH! Maar ik ben niet aan het spelen, snap je wat ik bedoel? Ohhh shit, nog een keer [Flavor Flav] If you really want it put I can put a nigga's light out Op de kracht maar ik ga niet zo ver Cause, Flavor Flav don't live on that tip G But don't get sleep on me I get lurky boy When you eat a beef jerky boy Suey saus en soja jongen Ik deed het met Roy jongen, whaaaaaaaaat? [Hook] [Flavor Flav - over Hook] Kom op, WAT! Daaamn Kom op, de rap Superman, CHAAAAAAAAARGE YEAH YEAH YEAH YEAH YEAH [Flavor Flav] Breng die beat terug (hehehehe) Breng die beat terug (brrrrrrrr) Breng die beat terug (*snickering*) Breng die beat terug Weet je wat? Ik heb geen tijd om de hele nacht aan deze shit te verspillen Fuck dat, fuck dat weet je want ik heb andere shit te doen We zijn weg!