Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Puddle Of Mudd Songtekst: She Facking Hates Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Puddle Of Mudd - She Facking Hates Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van She Facking Hates Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Puddle Of Mudd! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter P van Puddle Of Mudd en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals She Facking Hates Me .

Origineel

Met a girl, thought she was grand fell in love, found out first hand went well for a week or two then it all came unglued in a trapped trip I can't grip never thought I'd be the one who'd slip then I started to realize I was living one big lie She fucking hates me trust she fucking hates me la la la love I tried too hard and she tore my feelings like I had none and ripped them away She was queen for about an hour after that shit got sour she took all I ever had no sign of guilt no feeling of bad, no In a trapped trip I can't grip never thought i'd be the one who'd slip then I started to realize I was living one big lie [Chorus] that's my story, as you see learned my lesson and so did she now it's over and i'm glad 'cause i'm a fool for all i've said [Chorus] la la la la la la la la la love Trust la la la la la la la la la love Trust and she tore my feelings like I had none she fucking hates me

 

Vertaling

Met een meisje, dacht ze was groots verliefd, ontdekte de eerste hand ging goed voor een week of twee dan alle lijmverbindingen in een trip gevangen kan ik geen grip nooit gedacht dat ik zou degene die had slip toen begon ik te realiseren Ik woonde een grote leugen She fucking hates me vertrouwen ze fucking hates me la la la liefde Ik probeerde te hard en ze mijn gevoelens zoals ik scheurde had geen en scheurde ze weg Ze was koningin ongeveer een uur na die shit kreeg zure Ze nam alles wat ik ooit heb gehad geen teken van schuldgevoel geen gevoel van slecht, geen In een gevangen reis kan ik geen grip nooit gedacht dat ik zou degene die had slip toen begon ik te realiseren Ik woonde een grote leugen [Chorus] dat is mijn verhaal, zoals je ziet mijn les geleerd en zo heeft ze nu is het over en ik ben blij want ik ben een dwaas voor alles wat ik heb gezegd [Chorus] la la la la la la la la la liefde Vertrouwen la la la la la la la la la liefde Vertrouwen en ze mijn gevoelens zoals ik scheurde had geen ze fucking hates me