Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: pull down Songtekst: um momento

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: pull down - um momento ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van um momento? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van pull down! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van pull down en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals um momento .

Origineel

Como olhar, e te ver passar. Sem lembrar, como era bom te amar. Acreditar, que você iria mudar. Para voltar, a ser a pessoa certa. Refrão:. Só me diga o que fiz. Pra te fazer tão infeliz. Será que é errado te amar?. Por um momento fui feliz. Entender, que você não pode me ver. Suportar, a dor de te ver chorar. Escureceu, o medo me faz calar. Só você, pra me fazer voltar. Refrão:. Só me diga o que fiz. Pra te fazer tão infeliz. Será que é errado te amar?. Por um momento fui feliz, fui feliz... (2x). Como eu sempre quis eu dia ser. By: Mariana Ervati ;D

 

Vertaling

Zoals kijken, en jou voorbij zien komen. Zonder te herinneren hoe goed het was om van je te houden. Om te geloven, dat je zou veranderen. Om terug te keren, om de juiste persoon te zijn. Refrein. Vertel me gewoon wat ik gedaan heb. Om je zo ongelukkig te maken. Is het verkeerd om van je te houden? Voor een moment was ik gelukkig. Begrijp je, dat je me niet kunt zien. Om de pijn te dragen van jou te zien huilen. Het werd donker, de angst doet me zwijgen. Alleen jij kan me terug laten komen. Chorus Vertel me gewoon wat ik deed Om je zo ongelukkig te maken. Is het verkeerd om van je te houden? Voor een moment was ik gelukkig, ik was gelukkig... (2x). Zoals ik altijd al wilde zijn. Door: Mariana Ervati ;D