Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Purcell Songtekst: When I Am A Laid

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Purcell - When I Am A Laid ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van When I Am A Laid? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Purcell! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter P van Purcell en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals When I Am A Laid .

Origineel

Thy hand, Belinda, darkness shades me, On thy bosom let me rest, More I would, but Death invades me; Death is now a welcome guest. When I am laid, am laid in earth, May my wrongs create No trouble, no trouble in thy breast; Remember me, remember me, but ah! forget my fate. Remember me, but ah! forget my fate.

 

Vertaling

Uw hand, Belinda, duisternis tinten mij, Op uw schoot laat mij rusten, Hoe meer ik zou doen, maar Death binnenvalt me; De dood is nu een graag geziene gast. Als ik gelegd, ben gelegd in de aarde, Moge mijn fouten te maken Geen problemen, geen problemen in uw borst; Herinner me, remember me, maar ach! vergeet mijn lot. Herinner mij, maar ach! vergeet mijn lot.